Τα πιο "κουλά" ζευγάρια του Hollywood

Τα πιο "κουλά" ζευγάρια του Hollywood

Κι όμως κάποτε ήταν μαζί.

Εάν νομίζετε πως μόνο εσείς ταλαιπωρήστε από εκείνο το σάτυρο που δε σηκώνει το τηλέφωνο, σας στήνει στα ραντεβού και σας έχει να σέρνεστε στα πατώματα, τότε κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Στους λόφους του Hollywood χρειάστηκε να φιλήσουν πολλούς βατράχους μέχρι να βρουν το ιδανικό τους ταίρι και μια και δείχνετε να το έχετε ξεχάσει, θα σας φρεσκάρουμε λιγάκι τη μνήμη για να πάψετε να νιώθετε μόνη και έρημη.


Πριν ανακαλύψει τη νομαδική ζωή, τα τατουάζ και τα γεννητούρια, τη δεκαετία του '90, ο Brad Pitt έβγαινε με τη Christina Applegate. Σωστά μαντέψατε, το ξανθό κορίτσι από την επιτυχημένη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», όχι μόνο είχε σχέση με το γόη ηθοποιό, αλλά τον παράτησε και στα κρύα του λουτρού.

gal_dated_christina-applegate_brad-pitt


Ο μπαμπάς της δεσποινίδος Suri, Tom Cruise, και ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου, δείχνει να είχε ιδιαίτερα γούστα στα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάματος. Τότε που πρωταγωνιστούσε στο «Top gun» και έβγαινε με τη Cher, ποιος θα περίμενε πως θα είχε αυτήν την εξέλιξη; «Είναι κάτι πολύ παλιό για το οποίο δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, χωρίς να ξέρω το γιατί. Τον αγαπούσα, ήταν καταπληκτικός», δηλώνει η ντίβα της μουσικής κι εμείς την πιστεύουμε.

gal_dated_cher_tom-cruise


Πολύ πριν η Carrie Bradshaw μας ξεναγήσει στον κόσμο του Manolo Blanhik, η Sarah Jessica Parker είχε διαφορετική εμφάνιση και σίγουρα διαφορετικό αγόρι. Το πάλαι ποτέ κακό παιδί του Hollywood, Robert Downey Jr. είχε μία εφτάχρονη σχέση με τη δημοφιλή ηθοποιό που έληξε άδοξα εξαιτίας του αλκοόλ και των καταχρήσεων που εκείνος αρνιόταν να περιορίσει.

gal_dated_sarah-jessica-parker_robert-downey-jr


«Είχαμε ένα δεσμό επειδή και οι δύο ξέραμε πώς είναι να είσαι από πολύ μικρός εκτεθειμένος στα φώτα της δημοσιότητας», δήλωνε η Brooke Shields τη δεκαετία του ΄80 για τη σχέση της με τον Michael Jackson, αλλά κανείς δεν έδειχνε να καταλαβαίνει. Το ετερόκλητο ζευγάρι δεν έμεινε για πολύ μαζί και ενώ ο Βασιλιάς της ποπ έγραφε στην αυτοβιογραφία του πως ήταν μαζί, εκείνη το αρνιόταν υποστηρίζοντας πως αυτό το δέσιμο παρέμεινε φιλικό.

gal_dated_brooke-shields_michael-jackson


Κι όμως ο Justin Timberlake είχε κοπέλα και πριν τη Britney Spears και μάλιστα διάσημη. Ο τότε τραγουδιστής του συγκροτήματος των 'Nsync διατηρούσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, το 2001, σχέση με τη γνωστή και μη εξαιρετέα Fergie ή αλλιώς Stacy Ferguson. Το θυμάστε;

gal_dated_stacy-ferguson_justin-timberlake