Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το δραματικό τέλος του Νικηφόρου!

Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το δραματικό τέλος του Νικηφόρου!

Άγριες μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στα προσεχή επεισόδια. Δραματικό θα είναι το τέλος του Νικηφόρου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

O Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά στο δεύτερο επεισόδιο, όπου κατέφθασε από το Παρίσι στο Διαφάνι προκειμένου να μείνει λίγες μέρες με την οικογένεια του και με αφορμή τον γάμο του Σέργιου με την Ελένη. Όμως ο θάνατος του αδελφού του, οι δύσκολες ώρες που περνούσε εκείνο το διάστημα η οικογένεια του και ο έρωτας του για την Ασημίνα, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να μείνει μόνιμα πια στο Διαφάνι.

Όλοι μιλούσαν για το πόσο καλός άνθρωποι είναι, για το πόσο διαφορετικός είναι από τους υπόλοιποι Σεβαστούς μεγαλωμένος με την Ανέτ στο Παρίσι κουβαλώντας σημαντικές αξίες που οι άλλοι Σεβαστοί ούτε κατά διάνοια είχαν. Πολέμησε και πάλεψε για να καταφέρει να παντρευτεί την Ασημίνα, η οικογένεια της οποίας ήταν ο νούμερο ένας εχθρός της δικής του.

Όμως το «καλό» αυτό παιδί σύντομα έδειξε την αδυναμία του και κοιμήθηκε με την αδελφή της με την οποία απέκτησαν τον μικρό Σέργιο. Ένα παιδί που πήρε η Ασημίνα και το μεγάλωσε σαν να το γέννησε η ίδια. Ακόμα κι όταν η Ελένη παραδέχτηκε το έγκλημα τη$ για τον φόνο του Σέργιου, ο Νικηφόροι ήταν βρόχος δίπλα στην Ασημίνα πηγαίνοντας ξανά κόντρα στη δική του οικογένεια, ενώ ο ίδιος ήταν εκείνοι που αποφάσισε να τιμωρήσει τον πατέρα του με το να τον καταδώσει για τις παρανομίες που έκανε με τη βιομηχανική ζώνη.

Ο Δούκας το σκάει και ζει σαν φυγάς για έξι χρόνια μακριά από το Διαφάνι, ενώ ο Νικηφόρος αναλαμβάνει τα ηνία της οικογενειακής περιουσίας. Και έχοντας την εξουσία στα χέρια του, έδειξε και τον πραγματικό του χαρακτήρα, αυτόν του αδίστακτου! Όπως του είχε πει κάποτε ο Μελέτης στα πρώτα επεισόδια της σειράς; «Στα μάτια σου βλέπω τον Δούκα! Μην πιστεύεις ότι είσαι διαφορετικός από εκείνον». Και ο Νικηφόρος απόδειξε πως παρά την φαινομενικά καλή εικόνα που βγάζει προς τα έξω. όταν θυμώνει και δεν του κάνουν το χατίρι μπορεί να γίνει χειρότερος και οπό τον Δούκα!

Η αρχή του τέλους για τον Νικηφόρο ξεκίνησε απ' όταν ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής περιουσίας με τις ευλογίες του Δούκα! Δεν ήξερε όμως πως όλο αυτό ήταν μία καλοστημένη παγίδα του πατέρα του για να τον ξεσκεπάσει μια και πάντα βαθιά μέσα του πίστευε πως ο μικρός του γιους ήταν εκείνος που τον πρόδωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr