Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με το πιο mini ρούχο στο σαλόνι της

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει με το πιο mini ρούχο στο σαλόνι της

Η λαμπερή παρουσιάστρια αποπνέει γοητεία μέσα από μία φωτογραφία.

Όταν κάνεις γυμναστική και προσέχεις τη διατροφή σου, το σώμα σου αλλάζει. Τα αποτελέσματα αυτής της φροντίδας που του δίνεις επιστρέφονται τόσο σε αισθητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο υγείας. Ωστόσο, στο πρώτο είναι που η δουλειά που έχεις κάνει φαίνεται τόσο σε εσένα όσο και στους γύρω σου με μία ματιά.

Ενώ παλιά το θέμα της γυμναστικής δεν είχε μεγάλη προβολή, τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως όλο και περισσότεροι celebrities όχι μόνο ασχολούνται με αυτήν αλλά προβάλλουν τον τρόπο ζωής τους μέσω των social media για να εμπνεύσουν και το κοινό τους.




Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία celebrity που βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το κλίμα. Η γυμναστική είναι τακτικό κομμάτι του εβδομαδιαίου της προγράμματος και το σώμα της ανήκει στα πιο σμιλευμένα και γυμνασμένα της εγχώριας showbiz.

Καθώς ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες στο Instagram της, οι followers της μπορούν να δουν τις συγκλονιστικές της αναλογίες, όπως, για παράδειγμα, με τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και τη δείχνει να φοράει το πιο mini, μαύρο ρούχο και να ποζάρει στο σαλόνι της.

Θα βρεις τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.