Survivor: Γυρίζει την μπιφτέκα ο Μπόγδανος; - Τι γίνεται με τον Κατσούλη!

Οι δύο παίκτες είχαν μια κουβέντα που... δημιούργησε δύο στρατόπεδα στο Twitter.

Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός, ανακοινώνει και ένα νέο έπαθλο για το οποίο θα πρέπει να «παλέψουν» οι παίκτες. Το τελευταίο έπαθλο αφορούσε ταξίδι στο Μαϊάμι και το κέρδισαν οι Μαριαλένα, Κόρο, Τριαντάφυλλος και Ελένη.

Οι παίκτες ξεκουράστηκαν και επισκέφθηκαν, μάλιστα, ένα ελληνικό εστιατόριο της περιοχής για να γευματίσουν.

Το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με την επιστροφή τους στην παραλία και με… τον Σάκη και τον Ηλία να έχουν μια πολύ σοβαρή κουβέντα. Για την ακρίβεια, οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν από τους υπόλοιπους και συζητούσαν μόνοι για αρκετή ώρα.

Ποιο ήταν το θέμα συζήτησης; Ο Ηλίας Μπόγδανος αποκάλυψε στον Σάκη Κατσούλη πως τον ζήλεψε, γιατί ήταν πολύ καλές οι αποδόσεις του στα αγωνίσματα! Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, δυσκολεύτηκε να το παραδεχθεί στον εαυτό του, αλλά δεν πήγαινε άλλο. «Ζήλεψα την αγωνιστικότητά σου», είπε στον Σάκη.

Δες εδώ και το ξέσπασμα του Ηλία στον Ντάφι

Ο Σάκης παραδέχθηκε πως είχε καταλάβει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και πως μπορεί να κατανοήσει την κατάσταση. «Συμβαίνουν κι αυτά», είπε συγκεκριμένα ο Σάκης. «Όλοι είμαστε διαφορετικοί».

Στο βίντεο μπορείς να δεις όλη τη συζήτηση των δύο παικτών.



Η αλήθεια είναι πως τα έχουμε δει όλα στο Survivor μιας και είναι το reality των ανατροπών, αλλά και ένα παιχνίδι με πολύ αντίξοες συνθήκες. Και, βέβαια, σε κάθε τέτοια περίπτωση το… Twitter δεν μένει ποτέ αμέτοχο.

Έτσι και απόψε δημιουργήθηκαν δύο στρατόπεδα με κάποιους να λένε πως ο Ηλίας είναι ντόμπρος και άλλους να υποστηρίζουν ότι… τη γυρίζει την μπιφτέκα.

Δες στην gallery τα σχόλια στο Twitter και… stay tuned, γιατί η νύχτα ακόμα είναι μεγάλη:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης