Το νέο ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου κατά του Ντάφι έκανε το Twitter να αντιδράσει

Το νέο ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου κατά του Ντάφι έκανε το Twitter να αντιδράσει

Ο Ηλίας ξέσπασε (ξανά) αλλά το Twitter δεν χάρηκε.

Ελλείψει James στο Survivor, ξεκίνησε νέος γύρος καυγάδων στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή και πάλι τον Τριαντάφυλλο.
Ο 43χρονος τραγουδιστής, κατάφερε να διαμορφώσει το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του, μιας και μετά από αλλεπάλληλες ήττες προφασίστηκε το πρόβλημα υγείας που είχε και σταμάτησε τα run με αποτέλεσμα, ο Σάκης Κατσούλης να κάνει όλους τους αγώνες και τελικά να κερδίσει το έπαθλο για την ομάδα του.
Ο ίδιος ο Σάκης, δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα με την έκβαση του παιχνιδιού, μιας και ήρας βγήκε από το παιχνίδι και τελικά κέρδισε το έπαθλο τονίζοντας:
«O Tριαντάφυλλος έκανε τέσσερα run, είναι 43 ετών, έχει ένα πρόβλημα υγείας, δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να παίξει όταν έχει ενοχλήσεις, και είναι στην ηλικία που είναι και είναι δική μου επιλογή ο Τριαντάφυλλος και τα έβγαλα πέρα».



Αυτή που δεν ήταν σύμφωνη με το αποτέλεσμα, ήταν η έτερη ομάδα με τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο να είναι εξοργισμένοι, όχι επειδή έχασαν από έναν και μόνο παίκτη, αλλά γιατί ο Τριαντάφυλλος βγήκε εκτός αγώνα.

Ο Ασημακόπουλος δήλωσε πρόθυμος να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Ντάφυ για να τον στείλει σπίτι του τονίζοντας προς το κοινό:
«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο».




Κάπου εκεί ξέσπασε και η Καρολίνα αλλά το μεγάλο ξέσπασμα ήρθε από τον Ηλία Μπόγδανο. Σχεδόν κλαίγοντας ο Ηλίας δήλωσε έξαλλος με τη στρατηγική του Ντάφυ;

«Εκθέτει τον Σάκη, τον κάνει να τρέχε 15 run. Δεν υπάρχει σεβασμός στα παιδιά που τρέχουν και πονάνε».

Έλα όμως που αυτό το ξέσπασμα του Ηλία, δεν το καλοδέχτηκε μιας και κανείς δεν ξεχνάει πως όσο οι ομάδες ήταν σταθερές, ο Ηλίας είχε γίνει πάλι κολλητός με τον Τριαντάφυλλο.

Δες τα tweets παρακάτω.