Ο Kanye West πέρασε τα γενέθλιά του με την Irina Shayk - Δες τις photos

Οι φήμες για το νέο ζευγάρι αρχίζουν να επιβεβαιώνονται.

Η σχέση της Kim Kardashian και του Kanye West απασχόλησε πολύ τη showbiz επικαιρότητα. Με εκατομμύρια θεατές να παρακολουθούν φανατικά το ριάλιτι της οικογένειας Keeping Up With The Kardashians, οι ζωές των μελών έχουν γίνει γνωστές με την παραμικρή λεπτομέρεια στο κοινό. Σε σημείο που κάποιες φορές, απορείς -που δεν απορείς-.

Από πέρσι, το ζευγάρι «Kimye» βρέθηκε και για έναν άλλο λόγο στο προσκήνιο με τις ταραχές στη ζωή του. Φέτος, ποιος να σου το έλεγε ότι θα άκουγες ότι ο διάσημος ράπερ είναι ζευγάρι με την Irina Shayk;

Bradley Cooper: Πολιορκεί ξανά την Irina Shayk μετά τις φήμες για τον Kanye

Ο τελευταίος δύσκολος χρόνος του Kanye και της Kim

Ο Kanye είχε ένα δημόσιο ξέσπασμα στα social media. Κατηγορούσε ανοιχτά τις Kardashians, ακόμα και την ίδια του τη σύζυγο ότι ήταν εναντίον του και ότι ήθελαν να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο.

Απειλούσε, μάλιστα, ότι θα φέρει στο φως «απαγορευμένα» στοιχεία της οικογένειας. Ώσπου, ξαφνικά, η Kim αποφάσισε να απαντήσει λέγοντας πως ο Kanye έχει διπολική διαταραχή αναφερόμενη και στις δυσκολίες της ζωής του.

Το τέλος

Οι δυο τους δήλωναν ότι προσπαθούσαν για τη σχέση τους και όλοι υπέθεταν ότι πράγματι όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν, όμως, τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Kim Kardashian: Καταρρέει μετά τον χωρισμό της με τον Kanye West

Η Kim κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από περίπου τρεισήμισι μήνες και τώρα όλα δείχνουν πως ο ράπερ προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του.




The Irinye Status

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, παρά τις φήμες και τις φωτογραφίες που ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να «πιάσει». Ο Kanye στις 8 Ιουνίου γιόρτασε τα 44α γενέθλιά του στο Παρίσι με την Irina στο πλάι. Πληροφορίες του TMZ τούς θέλουν σίγουρα μαζί. Το λιγότερο σε μία κατάσταση friends with benefits.

Kanye West: Από την Kardashian στην Irina Shayk; Έξαλλη η Kim!

Μία ημέρα πριν, ο μπαμπάς της κόρης του 35χρονου μοντέλου, Bradley Cooper, με τον οποίο χώρισαν το 2017, είχε φωτογραφηθεί με την κόρη του σε μία βόλτα τους στη Νέα Υόρκη.




Ο ηθοποιός είναι ένας ενεργός μπαμπάς και ασχολείται πολύ με την κόρη του, Lea, εξ ου και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί. Ποια θα είναι άραγε η γνώμη του για τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του;

Λογικά προσεχώς θα έρθει η απάντηση σε πολλές απορίες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης