Kim Kardashian: Καταρρέει μετά τον χωρισμό της με τον Kanye West

Sabine Camhi
Kim Kardashian: Καταρρέει μετά τον χωρισμό της με τον Kanye West

Tο επεισόδιο που περίμεναν όλοι ήρθε....

Η Kim Kardashian ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας στην οικογένειά της ότι νιώθει «αποτυχημένη» εν μέσω του ετοιμόρροπου γάμου της.

«Νιώθω αποτυχημένη, είναι ο τρίτος μου γάμος», είπε η Kim στο επεισόδιο της Πέμπτης του «Keeping Up With the Kardashians»: «Ναι νιώθω χαμένη. Αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ καν αυτό, θέλω να είμαι χαρούμενη».

Μέσα από δάκρυα και λυγμούς, η Kim – η οποία ήταν ακόμα με τον West κατά την διάρκεια των γυρισμάτων – είπε πως ο rapper άξιζε μια γυναίκα που θα μπορούσε να τον ακολουθήσει σε μια άλλη πολιτεία ενώ μεγάλωνε τα τέσσερα παιδιά τους.

Όλα έγιναν για το ράντσο στο Wyoming

«Ειλικρινά δεν μπορώ να το κάνω αυτό πια», είπε μιλώντας στις αδελφές της για έναν τσακωμό που είχε με τον πρώην άντρα της: «Νιώθω πως είμαι κολλημένη στο ίδιο σημείο εδώ και χρόνια. Σε φάση, μετακομίζει σε μια διαφορετική πολιτεία, κάθε χρόνο, πρέπει να είμαι καλά για να μεγαλώσω τα παιδιά. Και είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά…».

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι αξίζει κάποιον που μπορεί να υποστηρίξει κάθε κίνησή του, να τον ακολουθήσει παντού και να μετακομίσει στο ράντσο του στο Wyoming – εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Πρέπει να έχει μια γυναίκα που υποστηρίζει κάθε κίνηση του και να ταξιδεύει μαζί του και να κάνει τα πάντα».



«Η Kim περνάει υπέροχα αυτή τη στιγμή. Αγαπάει τον Kanye και ανησυχεί για εκείνον συνέχεια, αλλά έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι η μάνα του και δεν μπορεί να του επιβάλει να φροντίσει τον εαυτό του. Αυτό πρέπει να μάθει να το κάνει μόνος του», είπε φίλος της , και συμπλήρωσε πως «όλη αυτή η κατάσταση την απελευθερώνει και της επιτρέπει να αναπνεύσει. Είναι επιτέλους ελεύθερη να διασκεδάσει και ο κόσμος όλος ανοίγεται μπροστά της».

Το Page Six ανακοίνωσε στις αρχές του Ιανουαρίου ότι η Kim επρόκειτο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου από τον ράπερ. «Η Kim έβαλε τον Kanye να ανέβει στο Wyoming ώστε να ζήσουν ξεχωριστές ζωές», δήλωσε η πηγή.

Η wannabe δικηγόρος κατέθεσε τελικά αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο. Η Κim και ο Kanye ήταν παντρεμένοι για πέντε χρόνια.



Η Kim ήταν προηγουμένως παντρεμένη με τον Damon Thomas και τον Kris Humphries.

Να θυμίσουμε πως κυκλοφόρησαν φήμες πρόσφατα ότι ο Kanye προχώρησε τη ζωή του, ήδη. Μάθε περισσότερα πατώντας το link παρακάτω.

Kanye West: Από την Kardashian στην Irina Shayk; Έξαλλη η Kim!