Kanye West: Από την Kardashian στην Irina Shayk; Έξαλλη η Kim!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kanye West: Από την Kardashian στην Irina Shayk; Έξαλλη η Kim!

Είναι ο Kanye West και η Irina Shayk το νέο ζευγάρι του Hollywood; Έτσι λένε τα scoops. 

Ο κόσμος του Hollywood είναι απλά συναρπαστικός και ενίοτε γεμάτος εκπλήξεις. Θέλουμε μαζί σου να είμαστε ειλικρινείς, και γι’ αυτό δεν θα σου κρύψουμε πόσο παραξενευτήκαμε διαβάζοντας για τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τον Kanye West να βγαίνει με την Irina Shayk.

Υπάρχουν πηγές και πληροφορίες που θέλουν τον Kanye West να έχει ήδη ξεχάσει την Kim Kardashian και τον έρωτά του γι’ αυτή και να βγαίνει ήδη ραντεβού με την Irina.

kimkardashian kanyewest

Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye μετά από έξι χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά μαζί στις 6 Ιανουαρίου 2021. Εν τω μεταξύ, η Irina είναι single από τότε που η σχέση της με τον Bradley Cooper «διαλύθηκε» τον Ιούνιο του 2019.



Μπορεί να σου φαίνεται και να σου ακούγεται παράξενο σαν εικόνα και σαν ιδέα γενικότερα, όμως ο 43χρονος Kanye West έχει δουλέψει στο παρελθόν με την 35χρονη Irina, οπότε κατά κάποιον τρόπο γνωρίζονται καλά.

Υπάρχει άραγε δόση αλήθειας σε αυτή τη σχέση ή μήπως είναι απλά μια φιλική σχέση που χρησιμοποιεί για να πικάρει την Kim Kardashian;

Πολλά τα ερωτήματα! Σύντομα θα μάθουμε τι συμβαίνει μεταξύ τους. Τίποτα δεν μένει κρυφό στο Hollywοod.