Ο Διονύσης Σχοινάς από την Μύκονο δείχνει ότι επιστρέφει δριμύτερος

Ο Διονύσης Σχοινάς από την Μύκονο δείχνει ότι επιστρέφει δριμύτερος

Σαρώνει στην Μύκονο ο Διονύσης Σχοινάς. Κάθε Σαββατοκύριακο τραγουδάει σε beach bar και η μόδα των εμφανίσεων με συνοδεία ενός πιάνου και μιας κιθάρας μόνο γίνονται πλέον μόδα.

«Περνάμε υπέροχα εδώ με τους Έλληνες και ξένους φίλους που επισκέπτονται το νησί. Πολλοί βγήκαν και είπαν κατά καιρούς ότι ο Διονύσης χάθηκε και εγκατέλειψε. Είμαι εδώ και πίστεψέ με εσύ που είσαι και φίλος τόσα χρόνια ότι κάνω αυτό που γουστάρω. Παίζουμε μουσική για τρεις και τέσσερις ώρες και κάνουμε πράξη ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος που πίνει το ποτό του».

Δηλώσεις ενός σεμνού καλλιτέχνη που για 15 χρόνια σχεδόν δεν έχει προκαλέσει και δηλώνει και πάλι παρών. Στα σοκάκια του νησιού τον συναντήσαμε και δεν είχε πρόβλημα να ποζάρει στον φακό του Queen.gr Μάλιστα πριν λίγες μέρες στο νησί ήταν και η γυναίκα του Κάιτη Γαρμπή με τον γιο του και πέρασαν λίγες μέρες όλοι μαζί.

Να προσθέσουμε τέλος ότι ο Διονύσης Σχοινάς και ο άνθρωπος που τον πλαισιώνει στα live που κάνουν, «οργώνουν» όλη την Ελλάδα με επιλεκτικές εμφανίσεις σε καφέ και κλαμπ που είναι κυρίων νεολαία.