Το Twitter δάκρυσε για την Amy Winehouse

Το Twitter δάκρυσε για την Amy Winehouse

Διάσημοι φίλοι και γνωστοί αποτίνουν φόρο τιμής στην αδικοχαμένη τραγουδίστρια.

Η πριγκίπισσα της jazz δε μένει πια εδώ. Τα νέα για το θάνατό της διαδόθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ίδια με εκείνη που επέλεξε η Amy για να ανέβει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και ύστερα να καρφωθεί στον πάτο της μπερδεμένης της ψυχής, εκεί που υπήρχε χώρος μόνο για καταχρήσεις, δάκρυα και λίγη μουσική.


Μετά την ανακοίνωση του τραγικού συμβάντος που λίγο πολύ όλοι περίμεναν, οι διάσημοι φίλοι της «φωνής», αλλά και άνθρωποι που δεν την είχαν γνωρίσει ποτέ, έσπευσαν να γράψουν μερικές λέξεις για το κορίτσι με τα μελαγχολικά μάτια που έφυγε νωρίς.


«Στενοχωρήθηκα πολύ με το θάνατο της Amy Winehouse. Πενθώ κάθε φορά που κάποιος από εμάς φεύγει. Μία τραγωδία, πραγματικά», Billy Corgan τραγουδιστής των Smashing Pumpkins.


«Δε μπορώ καν να αναπνεύσω, κλαίω τόσο πολύ, έχασα μία από τις καλύτερές μου φίλες. Amy σε αγαπώ για πάντα και δε θα σε ξεχάσω ποτέ», Kelly Osbourne.
«Θεέ μου έλεος! Με έχει αρρωστήσει όλο αυτό!», Rihanna.


«Είναι πέρα από θλιβερό, δεν υπάρχει κάτι να πω. Ήταν τόσο χαμένη ψυχή, ας αναπαυτεί», Lily Allen.


«Είμαι βαθύτατα λυπημένος με το χαμό της Amy Winehouse. Ήταν ένα καταπληκτικό ταλέντο που μας άφησε με υπέροχα δώρα. Στέλνω τα πιο ειλικρινή μου συλληπητήρια στην οικογένειά της, στους φίλους της και στους θαυμαστές της», Russell Simmons.


«Πείτε μου πως η Amy Winehouse δεν πέθανε. Είναι κάποιο άρρωστο αστείο;», Nicki Minaj


«Rip Amy Winehouse», Ashton Kutcher.


«Μόλις άκουσα τα νέα πως η Amy Winehouse πέθανε. Τι πραγματικό ταλέντο. Προσεύχομαι να βρίσκεται σε ένα καλύτερο και πιο ειρηνικό μέρος», Kim Kardashian.


«Πολύ δυσάρεστα τα νέα για την Amy Winehouse. Η καρδιά μου βρίσκεται με την οικογένειά της. Εύχομαι η ψυχή της να βρήκε την ηρεμία που αποζητούσε», Demi Moore.


«Είμαι πολύ στενοχωρημένη με τα νέα για την Amy Winehouse. Τι ταλέντο, πολύ μικρή για να πεθάνει. Ο εθισμός είναι μία θανάσιμη ασθένεια. Τώρα είναι σε ένα καλύτερο μέρος», Paris Hilton.

«Συντετριμμένη. Έχω περάσει άπειρες ώρες με την Amy. Τραγούδησε κάποτε για μένα για πάρα πολλές ώρες, ήταν το πιο όμορφο και συγκινητικό πράγμα. Μία τεράστια απώλεια», Dita Von Teese.

«Η Amy άλλαξε την pop μουσική για πάντα, θυμάμαι πως ήξερα ότι υπάρχει ελπίδα και δεν ένιωθα μόνη, χάρη σε αυτήν. Έζησε τη jazz, έζησε τα blues», Lady Gaga.

Από το προηγούμενο Σάββατο, το κορίτσι με τη «μαύρη φωνή», τραγουδά με τον Kurt, τη Janis, το Jim και τα άλλα παιδιά, εκεί που οι ψυχές δε σκοντάφτουν, αλλά χαμογελούν παίζοντας με τις πιο θεΐκές μελωδίες.

Καλό ταξίδι!