Ο πρώην της Amy Winehouse καταρρέει

Ο πρώην της Amy Winehouse καταρρέει

Ο θάνατος της διάσημης τραγουδίστριας έχει συγκλονίσει τον Blake Fielder Civil.

Για πολλούς ο 29χρονος Blake Fielder Civil ήταν ο άμεσα υπεύθυνος του θανάτου της Amy Winehouse, καθώς μαζί του γνώρισε τον καταστροφικό κόσμο των παραισθήσεων που την οδήγησε στο τραγικό τέλος. Μπορεί η αδικοχαμένη τραγουδίστρια να είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως οι συχνοί χωρισμοί της με τον τότε σύντροφό της, οι ξυλοδαρμοί, οι έντονες εκρήξεις και οι αυτοκαταστροφικές τους τάσεις να είχαν εντείνει την ανάγκη της για παρηγοριά σε τοξικές ουσίες και καταχρήσεις, το κορίτσι όμως με τη «νέγρικη φωνή» δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπά.


Ο Blake Fielder Civil ο οποίος ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν από τη φυλακή όπου και βρίσκεται από τον Ιούνιο λόγω κλοπής και οπλοκατοχής, κατέρρευσε και συντετριμμένος μπόρεσε να μιλήσει μόνο στην κοπέλα του, Sarah Aspin. Αυτή με τη σειρά της μοιράστηκε τις σκέψεις και τα λόγια του με γνωστό περιοδικό (καθώς όλα ξεπουλιούνται), το οποίο σε αφιέρωμά του γράφει:


«Δε θα ξανααγαπήσω ποτέ τόσο πολύ όπως αγάπησα την Amy. Όποιος μας γνώριζε ήξερε το βάθος της αγάπης μας. Δε μπορώ να το πιστέψω πως χάθηκε», δήλωνε απαρηγόρητος ο πρώην σύζυγός της, ενώ το προσωπικό των φυλακών έχει ήδη πάρει οδηγίες να τον προσέχει καθώς βρίσκεται σε σοκ και θα μπορούσε να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο.

Η τωρινή σύντροφος του Fielder- Civil, με την οποία έχει ένα γιο, παραδέχεται πως γνώριζε ότι οι δύο πρώην σύντροφοι έτρεφαν ακόμα αισθήματα ο ένας για τον άλλο, «το ξέρω πως ήταν αδελφές ψυχές και πως ήταν πραγματικά ερωτευμένοι. Τον αγαπούσε για πάντα και το ίδιο και εκείνος, αλλά δε μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η σχέση. Βασικά, δε μπορούσαν να ζήσουν μαζί, αλλά δε μπορούσαν να ζήσουν και χωριστά. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να γνωρίζω πως την αγαπάει ακόμα, αλλά καταλαβαίνω τα αισθήματά του».

Τελικά η Amy είχε δίκιο όταν σιγοψιθύριζε, "love is a losing game"!