Έρχεται ο Δάσκαλος: Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου παίζουν πιάνο στους Παξούς! (photos&vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στους Παξούς και έχουμε τα πρώτα βίντεο.

Μία από τις επιστροφές που πολλοί ανυπομονούν να δουν φέτος στο Μega είναι αυτή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος απέχει αρκετά χρόνια από την τηλεόραση και η νέα σειρά που ετοιμάζει φαίνεται να έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου.

Τα γυρίσματα στους Παξούς ξεκίνησαν και τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όσο και η πρωταγωνίστρια Κλέλια Ανδριολάτου, ανέβασαν φωτογραφίες στα social media accounts τους «κηρύσσοντας» την έναρξη τους.

Ο Δάσκαλος του Παπακαλιάτη ξεκινά: Η υπόθεση και η αποθέωση στην Καβογιάννη (photos & vid)

Κλέλια Ανδριολάτου κα Χριστόφορος Παπακαλιάτης ποζάρουν μαζί στους Παξούς

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το σήριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα έχει γυρίσματα σε Παξούς, Κέρκυρα και Αθήνα και ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το όμορφο νησί των Παξών.



Τα post που έχει κάνει ο ηθοποιός σε ταξιδεύουν ήδη στο νησί και στην ιστορία του δασκάλου και η ανυπομονησία μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Με ένα πλάνο μέσα από ένα μουσικό σχολείο πριν από μερικά εικοσιτετράωρα ο Χριστόφορος έγραψε: «Το πιάνο κατέφθασε!!!..Πρόβες, μετακομίσεις, κατασκευές και προετοιμασίες σε ένα μουσικό σχολείο που παίρνει ζωή, για τις ανάγκες των γυρισμάτων μας. Όλο το νησί και οι άνθρωποι του, ο Δήμος,και όλες οι ομάδες και κοινότητες μας έχουν συγκινήσει με την ευγένεια και τη διάθεση τους.. Όλοι μα όλοι!!..Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο πιο όμορφο νησί».



Λίγη ώρα αργότερα ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες με την Κλέλια, η οποία είχε μόλις φτάσει στους Παξούς. «Ήρθε στο νησί να μας τρελάνει.. Αρχίσαμε πρόβες», έγραψε στο caption των φωτογραφιών με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν φωτιά. Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Μπεκατώρου, Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Χριστίνα Κοντοβά, ήταν μερικές από τις celebs που σχολίασαν το post.

Η Κλέλια Ανδριολάτου παίζει πιάνο και μαγεύει τον Παπακαλιάτη

Τόσο στα stories του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όσο και στης Κλέλιας, υπάρχουν κάποια βίντεο, στα οποία η νεαρή ηθοποιός παίζει μελωδίες στο πιάνο, μαγεύοντας τον συμπρωταγωνιστή της και σεναριογράφο του σήριαλ.



Στις φωτογραφίες που εκείνη ανέβασε, οι οποίες δεν διαφέρουν πολύ από εκείνες του Χριστόφορου έγραψε: «Έφτασα στο νησί μας . . Στο σπίτι μου για τους επόμενους 2 μήνες. @christopherpapakaliatis έτοιμος; Πανέμορφοι Παξοί - Πανέμορφοι Άνθρωποι! Ανυπομονώ να γίνω η γειτόνισσα σας».



H υπόθεση του νέου σήριαλ

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Η μεγάλη επιστροφή του Παπακαλιάτη στο Mega: Tα πρόσωπα έκπληξη και οι λεπτομέρειες (pics+vid)

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ξεκινάει να προβάλλεται ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θα την δούμε στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης