Η μεγάλη επιστροφή του Παπακαλιάτη στο Mega: Tα πρόσωπα έκπληξη και οι λεπτομέρειες (pics+vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μεγάλη επιστροφή του Παπακαλιάτη στο Mega: Tα πρόσωπα έκπληξη και οι λεπτομέρειες (pics+vid)

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram.

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιουλίου, και αν και η νέα τηλεοπτική σεζόν αργεί ακόμη λίγο να ξεκινήσει, πολλές από τις σειρές που θα παρακολουθήσουμε φέτος έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματά τους. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στο Mega.

Το κοινό του Χριστόφορου εδώ και χρόνια τον ακολουθεί σε κάθε του επαγγελματικό βήμα: στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο! Οι fans του λοιπόν περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα αυτή σειρά καθώς -η αλήθεια είναι πως- ο Έλληνας δημιουργός απέχει χρόνια από την τηλεόραση. Την Πέμπτη μάλιστα (15/7/21), ανέβασε στο Instagram account του τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα και όπως ήταν αναμενόμενο, ο ενθουσιασμός του κοινού του ήταν μεγάλο.

christopherpapakaliatis 217621961 1724955817693935 2615711253677343236 n

«Ο δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Mega

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, θα εξελιχθεί η ιστορία της νέας σειράς με τίτλο «Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο MEGA τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο ταλαντούχος δημιουργός και ηθοποιός, έδωσε σάρκα και οστά στη νέα του δημιουργία, με το cast που το πλαισιώνει να είναι ,αν μη τι άλλο, πολύ «δυνατό».

Τα πρόσωπα έκπληξη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος είναι οι ηθοποιοί που θα δούμε στη νέα σειρά, και οφείλουμε να πούμε πως έχει πολύ ενδιαφέρον το cast αυτό.

Η εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά. Και μπορεί αυτό να είναι το ντεμπούτο της στην τηλεόραση όμως η μεγάλη ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί στις 2, 3 και 4 Ιουλίου στην Επίδαυρο, στον ρόλο της Αθηνάς, στην παράσταση «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» του Ευριπίδη. Η Χάρις Αλεξίου εξάλλου έχει εκφράσει χρόνια την αγάπη της για το θέατρο, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση το 2016 με το «Χειρόγραφο».

Τα story που ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ανέβασε την Πέμπτη (15/7/21) μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram account του, από τα γυρίσματα της νέας του σειράς. Μέσα σε αυτές είδαμε την Χάρις Αλεξίου, τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και την Κλέλια Ανδριολάτου.


https://www.instagram.com/p/CRW1iGcs7pE

Στο post που ανέβασε με την Κλέλια πάντως, έγραψε στο caption που το συνόδευε: «Πρώτη μέρα, πρώτο πλάνο!!!…Άντε καλή μας αρχη. First day,first shot».

Η υπόθεση της σειράς

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.



Δες στη gallery όλες τις φωτογραφίες.