Ο Δάσκαλος του Παπακαλιάτη ξεκινά: Η υπόθεση και η αποθέωση στην Καβογιάννη (photos & vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Δάσκαλος του Παπακαλιάτη ξεκινά: Η υπόθεση και η αποθέωση στην Καβογιάννη (photos & vid)

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι από εκείνες που θα θέλεις σίγουρα να δεις από Σεπτέμβρη.

Ανάμεσα στις μεγάλες εκπλήξεις του Mega είναι και η είδηση της επιστροφής του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια επανέρχεται όχι μόνο στο πάλαι ποτέ τηλεοπτικό του σπίτι, αλλά και στην τηλεόραση, που τόσο αγαπά (και τον αγαπά!).

Η νέα σειρά την οποία υπογράφει έχει τίτλό ο «Δάσκαλος» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους κριτικούς αλλά και από το κοινό και αν κρίνει κανείς από το επιλεγμένο cast των ηθοποιών, τότε μιλάμε για μια σίγουρη τηλεοπτική επιτυχία.

Μετά από πολλές αναρτήσεις από τα γυρίσματα, ο Έλληνας δημιουργός έκανε ένα post στο οποίο αποθέωσε τη Μαρία Καβογιάννη , η οποία συμμετέχει στη σειρά.

Η μεγάλη επιστροφή του Παπακαλιάτη στο Mega: Tα πρόσωπα έκπληξη και οι λεπτομέρειες (pics+vid)

Οι νέες φωτογραφίες της σειράς και η αποθέωση στην ηθοποιό

Η Μαρία Καβογιάννη είναι χρόνια φίλη και συνεργάτης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ανέβασε πριν από μερικές ώρες ένα post στο Instagram account του, στο οποίο έδειχνε κάποιες νέες φωτογραφίες και αποθέωνε παράλληλα την ηθοποιό και φίλη του.

«Με μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της και από τις πιο ωραίες και δημιουργικές συνεργασίες σε τηλεόραση και κινηματογράφο.. Ξανά μαζί λοιπόν Μαράκι.. Από το ΛΑ στους Παξούς και πίσω».


https://www.instagram.com/p/CS949umsdr9

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη τους φορά που συνεργάζονται, αφού σίγουρα θα τους θυμάσαι και στο «Ένας Άλλος Κόσμος» (Worlds Apart) που υποδύονταν μαμά και γιο.

H υπόθεση της σειράς

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.


https://www.instagram.com/p/CS2IFhcAtNs

Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα γυρίζεται η νέα σειρά του Παπακαλιάτη και ήδη δείχνει να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Οι ωραίοι και ταλαντούχοι της Τv - Oι hot πρωταγωνιστές της νέας σεζόν (photos & video)

Τα πρόσωπα έκπληξη που θα δεις στη σειρά

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος είναι οι ηθοποιοί που θα δούμε στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη.



Η εμφάνιση της Χάρις Αλεξίου προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική σειρά. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ξεκινάει να προβάλλεται ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως θα την δούμε στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Δες στη gallery όλες τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.