Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Θρήνος στο Twitter (photos)

Ο ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Θλίψη έχει προκαλέσει στους fans τους, η είδηση του θανάτου του Mad Clip. Ο αγαπημένος τράπερ με τις μεγάλες συνεργασίες της φετινής χρονιάς με την Ελένη Φουρέιρα, τη Ζόζεφιν και τα πολλά βραβεία, έφυγε από τη ζωή όταν το πολυτελές όχημά του προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

troxaio madclip

H ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

Το τροχαίο έλαβε χώρα μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν ο Mad Clip επέστρεφε από γάμο αγαπημένων του φίλων από δισκογραφική εταιρία. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που στο σημείο επιχείρησαν 12 άτομα για να καταφέρουν για τουλάχιστον δύο ώρες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ να απεγκλωβίσουν τον ράπερ.

«Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με τη χρήση διασωστικής σειράς και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφόρου Αθήνας στη Βουλιαγμένη Αττικής. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα», ανέφερε το μήνυμα της πυροσβεστικής.



Ποιος ήταν ο Mad Clip:

Γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987, Ο Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του με κομμάτια τράπ με μεγάλη πρώτη του επιτυχία του MAMA.



Τα κομμάτια του όπως το κότερα, το Γιατί και η Φήμη, φέτος, έχουν εκατομμύρια views στο Youtube. Στο σημείο του τροχαίου έφτασαν γρήγορα φίλοι του Madclip όπως ο τράπερ Light ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο φίλος του είναι νεκρός.


https://www.instagram.com/p/CRHOPkZpJNj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θρήνος στο Twitter:

Πρώτο trend είναι ήδη από τα ξημερώματα στο Twitter, το όνομα του Mad Clip. Πλήθος ανθρώπων αποχαιρετά τον Mad Clip ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη showbiz.

madclip twitter

To κύμα αγάπης για τον 34χρονο έχει ξεκινήσει να σαρώνει τα social media, με σχόλια κάτω από τα τραγούδια του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πήτερ έφυγε από τη ζωή.