The Bachelor: James Καφετζής και Ελευθερία Ελευθερίου αντέδρασαν στην εμφάνιση του Αλέξη Παππά

Τα σχόλια των διασήμων στο ντεμπούτο του Αλέξη Παππά ως Bachelor.

Πρεμιέρα έκανε χτες βράδυ (7/9/2021) το The Bachelor στον Alpha, με το hastag bachelorgr να είναι ακόμα πρώτο trend στο Twitter μέχρι αυτή την ώρα.

Ο Αλέξης Παππάς που πέρασε από το Survivor στο Bachelor μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, έκανε πρεμιέρα ως τηλεοπτικός εργένης και εννοείται πως το βάπτισμα και το πέρασμα από το ριάλιτι επιβίωσης στο ριάλιτι έρωτα, ήρθε με πολλές αναφορές στο τηλεοπτικό παρελθόν του Παππά.

Τηλεθέαση: Η νίκη της Ελεονώρας Μελέτη, η μάχη Φαίης Σκορδά και Δανάης Μπάρκα και τα μονοψήφια

Η τηλεθέαση:

Με ένα καλό lead in από τον Σασμό στον Alpha, και ένα 34,4%, ο Bachelor έκλεισε στο 18,7% κόντρα στο 13,5% του Big Brother.
Οι 21 κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του ηθοποιού, έγιναν 19 από την πρεμιέρα κιόλας. Ο Bachelor αποφάσισε να μην δώσει τριαντάφυλλο στη Δώρα και στη Λένα από την πρώτη ημέρα κιόλας, στην πρώτη Τελετή των Δώρων.



Ο Παππάς από την άλλη, έδωσε το πρώτο λευκό τριαντάφυλλο στην Έλενα.



Οι ηλικίες των κοριτσιών

Σούσουρο ξέσπασε στο Twitter με τις ηλικίες των παικτριών, τις οποίες σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού, μεγάλη φαν από πέρσι του Bachelor.
Η Γερμανού με επίκεντρο την 26χρονη Αθηνά που έκανε το κοινό να απορεί αν κρύβει κεράκια από την τούρτα της, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Στις ηλικίες που ακούτε να προσθέτετε +4 τουλάχιστον».

Το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου:

Συντονισμένη στον Alpha ήταν και η Ελευθερία Ελευθερίου, η πάλαι ποτέ συμπαίκτρια του Παππά στο Survivor. Πολύς λόγος έχει γίνει για τη σχέση που είχε η τραγουδίστρια με τον ηθοποιό στο Survivor και το πόσο προσωπική ήταν τελικά η σχέση τους.

Ο Παππάς στην πρώτη του συνέντευξη ως Bachelor διέψευσε πως είχε σχέση με την Ελευθερία στο ριάλιτι επιβίωσης και τόνισε πως είναι μόνο καλοί φίλοι.



Από την μεριά της, η Ελευθερία έκανε στόρι και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον καλό της φίλο Αλέξη Παππά.

Ο James Καφετζής ξαναχτυπά!



Το Survivor και ο James Καφετζής κυνηγούν τον Αλέξη Παππά και στη νέα εποχή ως Bachelor. Στο Twitter ήδη έχει τρεντάρει ένα βίντεο mix του Αλέξη με το Survivor και όχι μόνο!

Αυτό το είδες; Τζιοβάνι και James Καφετζής μαζί στη Ρόδο: Η πρώτη φωτογραφία και ο άνθρωπος που τους ένωσε

Και μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει, όπως και η κόντρα του James με τον Αλέξη, μια από τις επικότερες ever, στο ριάλιτι επιβίωσης, όμως ο James δεν λέει να αφήσει τον Παππά χωρίς πειράγματα και τώρα.



H Σταύη ήταν η παίκτρια που θύμισε στον Παππά το τηλεοπτικό του παρελθόν με τον James και τον Νίκο Μπάρτζη, φωνάζοντάς του: Γεια σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά, την ατάκα του Νίκου όταν ο Παππάς αποχώρησε τελικά από το Survivor.

Ο Bachelor φυσικά και γέλασε με το παρελθόν του που τον ακολουθεί! Περιέργως και παρά την πρόβλεψη του James, η Σταύη δεν αποχώρησε!

Δες τα πιο δημοφιλή σχόλια στο Twitter για το Bachelor στον Αλφα και τον Παππά και τα σχόλια του James παρακάτω.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης