Τηλεθέαση: Η νίκη της Ελεονώρας, η μάχη Φαίης και Δανάης και τα μονοψήφια της Μαγγίρα

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Η νίκη της Ελεονώρας, η μάχη Φαίης και Δανάης και τα μονοψήφια της Μαγγίρα

Η εκπομπή «Mega καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, για δεύτερη μέρα παίρνει προβάδισμα στην τηλεθέαση στην πρωινή ψυχαγωγία. Υψηλές επιδόσεις για Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Η μάχη της ενημέρωσης με την ψυχαγωγία στην πρωινή ζώνη έχει γυναικείο άρωμα! Και η μάχη των δύο πρώτων ημερών φέρνει νικήτρια στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη για δεύτερη φορά την Ελεονώρα Μελέτη η οποία στην ζώνη 10.30 με 11.00 έφτασε σε τηλεθέαση στο νεανικό κοινό στο 20%.

Πρωτιά και για τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» στον Αντ1 που επίσης έπιασε ταβάνι με 20,1% . Δεύτερη στην ψυχαγωγία η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ποσοστά που έφτασαν και το 13,9%


https://www.instagram.com/p/CRy-Upureyy

20άρια στα πολύ πρωινά προγράμματα

Εντυπωσιακά ποσοστά ωστόσο για την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, που ξεκινά άλλωστε νωρίτερα από όλους στις 5.00 το πρωί. Και εκείνοι χτύπησαν 20άρια στην τηλεθέαση.

Η μάχη της τηλεθέασης: Ισοπαλία για Φαίη Σκορδά και Δανάη Μπάρκα και πρωτιά της Ελεονώρας Μελέτη!

Μικρό προβάδισμα του Πρωινού στον Αντ1 έναντι του ανταγωνισμού με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να φτάνουν μέχρι και 17/%, με την Δανάη Μπάρκα να ακολουθεί με ανώτερο το 16,7% . Η Μπέττυ Μαγγίρα στο Open με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φαίνεται προς το παρόν πως δεν μπορεί να πείσει τους τηλεθεατές. Τα νούμερα ήταν μονοψήφια και άκρως απογοητευτικά. Με ανώτερο το 5,9% και κατώτερο το 1,8%.


https://www.instagram.com/p/CTev7ezsDW7

Πριν ολοκληρωθούν όλες οι πρεμιέρες των νέων εκπομπών και των νέων σειρών, οι παρουσιάστριες και οι παρουσιαστές που ήδη βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, χρησιμοποιούν όλα τους τα ατού και τα ταλέντα τους.

Αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς για να βγάλουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Η τηλεόραση άλλωστε είναι μαραθώνιος. Και οι αθλητές του αγωνίσματος γνωρίζουν ότι χρειάζεται στρατηγική και υπομονή για να φτάσεις πρώτος ή πρώτη στο τέρμα!