The Bachelor: Αποχώρησε η Βαλέρια και το Twitter διχάστηκε (video&photos)

The Bachelor: Αποχώρησε η Βαλέρια και το Twitter διχάστηκε (video&photos)

Αυτή την αποχώρηση στο #TheBachelor το Twitter δεν την περίμενε και δεν τη δέχτηκε με χαρά.

Το Bachelor έκανε πρεμιέρα την Τρίτη (7/9/21) και ο Αλέξης Παππάς γνώρισε τις 21 κοπέλες που έφτασαν στη βίλα για να τον διεκδικήσουν. Η βραδιά έληξε με 19 κορίτσια να παίρνουν τριαντάφυλλο και δύο κοπέλες να αποχωρούν προτου καλά καλά τον γνωρίσουν.

Το φετινό Bachelor φαίνεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, με την πρώτη να συμβαίνει το βράδυ της Παρασκευής (και το twitter να παίρνει φωτιά). Οι Twitter fans έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποια κορίτσια και κάνουν τις εικασίες τους, όμως τη σημερινή αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς.

The Bachelor: James Καφετζής και Ελευθερία Ελευθερίου αντέδρασαν στην εμφάνιση του Αλέξη Παππά

Η αποχώρηση της Βαλέριας δίχασε το Twitter

H πρώτη τελετή των ρόδων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (10/9) με κάποιες από τις κοπέλες να έχουν ήδη εξασφαλίσει τη παραμονή τους έχοντας πάρει τριαντάφυλλο σε ατομικό ή ομαδικό ραντεβού.

Η Φένια ήταν η πρώτη κοπέλα που εξασφάλισε την παραμονή της, με την Ιζαμπέλα να την ακολουθεί. Στο τέλος της βραδιάς είχαν μείνει δύο κορίτσια κι ένα μόνο τριαντάφυλλο. Νικόλ και Βαλέρια περίμεναν να ακούσουν το όνομά τους, όμως μία ήταν αυτή που θα ανακουφιζόταν.



Η Βαλέρια αποχώρησε και το Twitter μοιράστηκε στη μέση στο άκουσμα της είδησης.

The Bachelor: Το ταξίδι στην Τζιά έκανε τα κορίτσια έξαλλα και το Twitter να ξεσπαθώσει!

Η απρόσμενη στάση του Twitter στην αποχώρηση της Βαλέριας

Μπορεί το #TheBachelor να ήταν δεύτερο στα trends με πάνω από 5χιλιάδες tweets, όμως η Βαλέρια έγινε δικό της hashtag στο Twitter, και στη συνέχεια ανέβηκε και στην τέταρτη θέση των trends.


https://www.instagram.com/p/CTiIvMuH3Om

Η πλειοψηφία σχολίων του Twitter δείχνει πως δεν ενθουσιάστηκαν με την αποχώρησή της και αναρωτήθηκαν γιατί ο Αλέξης Παππάς να προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Η Βαλέρια είχε αποκτήσει ένα δικό της μικρό κοινό, το οποίο στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση και τη στήριξε ως το τέλος.

Στη gallery θα δεις πόσο διχάστηκε το Twitter, ακούγοντας πως αποχωρεί η Βαλέρια.