GNTM: 6 παίκτριες που αποχώρησαν νωρίς και όμως κάνουν ακόμη καριέρα στο modelling

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM: 6 παίκτριες που αποχώρησαν νωρίς και όμως κάνουν ακόμη καριέρα στο modelling

Μπορεί να μην πήραν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model, όμως ασχολήθηκαν με αυτό που αγαπούσαν.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2018 όταν το Next Top Model επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και με νέο τίτλο. Το Greece’s Next Top Model ξεκινούσε και σταδιακά γινόταν η ένοχη απόλαυσή σου. Οι Δευτέρες και οι Τρίτες απέκτησαν άλλο νόημα, και η Βίκυ Καγιά έδινε άλλον αέρα στο reality.

Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός απάρτιζαν την κριτική επιτροπή του reality, με τη Βίκυ να εκτελεί παράλληλα και χρέη παρουσιάστριας. Coach των κοριτσιών ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν η art director και εμπνευστής των concepts.

Στην τρίτη σεζόν Ηλιάνα και Έλενα αποχώρησαν και την θέση τους πήραν οι Ζενεβιέβ και Γιώργος Καράβας αντίστοιχα. Το περσινό μάλιστα είχε και αγόρια και έτσι επιστρέφει και φέτος.

Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το reality

Σαν κεραυνός εν αιθτρία έπεσε η είδηση πριν από μερικούς μήνες πως η Βίκυ Καγιά από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο GNTM. Δύο έννοιες απόλυτα συνυφασμένες που όμως έπρεπε να αποχωριστούμε. Μην ανησυχείς όμως γιατί θα την απολαμβάνεις σύντομα στο Dancing With The Stars.

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά και το Twitter απαιτεί την επιστροφή της (photos)

Τη θέση της Βίκυς στην επιτροπή πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την οποία θα δεις απόψε στις 21:00 για πρώτη φορά σε θέση κριτή.



Η εμφάνιση των παλιών παικτών

Στις 31 Αυγούστου το επίσημο account του Greece’s Next Top Model στο Instagram ανέβασε το νέο trailer στο οποίο θα δεις τους τέσσερις κριτές -νέους και παλιούς-, αλλά και τον coach Γιώργο Καράβα.

Αυτό που ίσως δεν παρατήρησες όμως και ενδεχομένως δεν κατάλαβες ήταν η εμφάνιση των παλιών παικτών στο trailer, η παρουσία των οποίων γέννησε πολλά ερωτηματικά.

Το trailer του GNTM 2021 αποκάλυψε το μυστικό για τους παλιούς παίκτες (vid)

Αν το παρατηρήσεις καλά θα δεις, τους Ηρακλή Τσουζίνοβ, Κωνσταντίνο Τσεντολίνι, Edward Στεργίου, Ανδρέα Αθανασόπουλο και Μαρινέλα Ζύλα από το περσινό reality, την Κέισι Μίζιου και την Άννα Μαρία Ηλιάδου από το Gntm 2 και την Εύη Ιωαννίδου από το Gntm 1.

Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνουν εκεί, όμως σύμφωνα με όσα ακούγεται να λέει ο Γιώργος Καράβας, θα μυήσουν τους νέους παίκτες στο τι θα πει Greece’s Next Top Model. Υπομονή μέχρι το βράδυ.


https://www.instagram.com/p/CTO5oPIjrBC

Οι παίκτριες που έφυγαν νωρίς όμως ασχολήθηκαν με το modelling

Και μιας και αναφερθήκαμε σε παλιούς παίκτες, υπάρχουν έξι παίκτριες που παρά το γεγονός πως αποχώρησαν σχετικά νωρίς από το σπίτι του GNTM συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να ασχολούνται με αυτό που ήθελαν να κάνουν περισσότερο, με το modelling.

Δες στη gallery παρακάτω ποιες είναι οι κοπέλες αυτές.