Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά και το Twitter απαιτεί την επιστροφή της (photos)

Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά και το Twitter απαιτεί την επιστροφή της (photos)

Η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι πια μέλος της επιτροπής του GNTM.

Έτσι ξαφνικά, η Βίκυ Καγιά, που έχει ταυτίσει το όνομά της με το ριάλιτι μοντέλων GNTM από το ξεκίνημά του πριν 10 χρόνια στην Ελλάδα, ως Next Top Model, μέχρι και σήμερα βρέθηκε εκτός!

Η παρουσιάστρια παρότι οι φήμες οργίαζαν τις τελευταίες ημέρες για το αν θα παραμείνει στο GNTM είχε αποφασίσει να μην πάρει θέση.

Όταν μάλιστα την 1η Απριλίου είχε δημοσιευτεί το νέο τρέιλερ για την επόμενη σεζόν του GNTM, ήταν η Βίκυ Καγιά εκείνη που έκανε ένα σχόλιο συγχαρητηρίων στο Instagram ενώ είχε ακολουθήσει ο Γιώργος Καράβας.

Η Καγιά λοιπόν όπως ανακοινώθηκε από το Star, παραμένει μεν στο δυναμικό του σταθμού αλλά θα συνεχίσει την παρουσίαση μόνο του Shopping Star, αφήνοντας του GNTM για να αναλάβει τελικά το Dancing with the Stars.


https://www.instagram.com/p/CNHmTpCgXPM

«Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο Shopping Star, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού Dancing With The Stars, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της», ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το Twitter δεν είδε φυσικά με καλό μάτι την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM και απαιτεί την επιστροφή της. Δες τα σχόλια παρακάτω.