Το trailer του GNTM 2021 αποκάλυψε το μυστικό για τους παλιούς παίκτες (vid)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το trailer του GNTM 2021 αποκάλυψε το μυστικό για τους παλιούς παίκτες (vid)

Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβαλασοπούλου επιστρέφουν στις θέσεις τους για το νέο Greece’s Next Top Model.

Μια ανάσα πριν από την έναρξη της νέα τηλεοπτικής σεζόν, το Greece’s Next Top Model κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ, το οποίο επεφύλασσε πολλές περισσότερες εκπλήξεις από αυτές που ίσως φανταζόσουν. Η Βίκυ Καγιά δεν βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του reality και τη θέση της έχει πάρει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Το reality μοντέλων επιστρέφει μεικτό για δεύτερη χρονιά, και κάπως έτσι θα δούμε και πάλι και αγόρια και κορίτσια να «παλεύουν» για ένα εισιτήριο για το σπίτι του GNTM.

Η έκπληξη που επεφύλασσε το trailer και κανείς δεν παρατήρησε

Πριν από τρεις ώρες περίπου το επίσημο account του Greece’s Next Top Model στο Instagram ανέβασε το νέο trailer στο οποίο θα δεις τους τέσσερις κριτές -νέους και παλιούς-, αλλά και τον coach Γιώργο Καράβα.

Αυτό που ίσως δεν παρατήρησες όμως και ενδεχομένως δεν κατάλαβες ήταν η εμφάνιση των παλιών παικτών στο trailer, η παρουσία των οποίων γέννησε πολλά ερωτηματικά.

Αν το παρατηρήσεις καλά θα δεις, τους Ηρακλή Τσουζίνοβ, Κωνσταντίνο Τσεντολίνι, Edward Στεργίου, Ανδρέα Αθανασόπουλο και Μαρινέλα Ζύλα από το περσινό reality, την Κέισι Μίζιου και την Άννα Μαρία Ηλιάδου από το Gntm 2 και την Εύη Ιωαννίδου από το Gntm 1.


https://www.instagram.com/p/CTO5oPIjrBC

Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνουν εκεί, όμως σύμφωνα με όσα ακούγεται να λέει ο Γιώργος Καράβας, θα μυήσουν τους νέους παίκτες στο τι θα πει Greece’s Next Top Model. Δεν είναι γνωστό πόσο θα παραμείνουν στο reality, όμως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει ετοιμάσει φέτος η Ζενεβιέβ.

Η πρεμιέρα του reality μοντέλων

Με την κυκλοφορία του trailer έγινε γνωστή η μέρα και η ώρα που κάνει πρεμιέρα το reality μοντέλων και ήδη έγινε check στο ημερολόγιο. Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9 το βράδυ θα προβληθεί στους δέκτες σου το GNTM και η αγωνία είναι έκδηλη στους fans του reality.



Μπορεί η Βίκυ Καγιά φέτος να μην είναι στο reality μοντέλων, όμως όπως η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της θα κάνει αρκετά guest στο GNTM. Αν είσαι fan της πάντως μπορείς να περιμένεις λιγάκι γιατί θα τη δεις να παρουσιάζει το Dancing With The Stars.