Spoiler Άσε μας ρε μαμά: Η Ρωξάνη παθαίνει σοκ με την προδοσία της κολλητής της!

Κατερίνα Μπούσιου

Η Ρωξάνη πιάνει στα πράσα την καλύτερη της φίλη με τον παντοτινό -αν και πρώην- έρωτά της και δεν μπορεί με τίποτε να ηρεμήσει. 

Η ξαφνική επιστροφή της τρελοπενηντάρας και σέξι Ρωξάνης από την ΑμερικήΠαναγιώτα Βλαντή κάνει την έκπληξη με αυτό τον ρόλο) έχει ήδη δημιουργήσει τραγελαφικές καταστάσεις στην οικογένειά της και έχει εκτοξεύσει το «Άσε μας ρε μαμά» υψηλά στους πίνακες τηλεθέασης την σειρά, αφού την Τρίτη έπιασε κορυφή μεταξύ 20.00 και 21.00 σημειώνοντας μέχρι 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα και η Ρωξάνη θα γίνει η αγαπημένη σου



Τηλεθέαση: Ελένη Μενεγάκη με πρωτιά, Σασμός αήττητος, GNTM μπροστά - Super έκπληξη η μαμά Ρωξάνη!

Και σήμερα επικρατεί ένας κωμικός πανικός!

Τα παιδιά της την πείθουν ότι είναι ικανά να τα καταφέρουν και να σώσουν την εταιρεία του πατέρα τους από την χρεωκοπία, εκείνη βάζει τους όρους της για να τους βοηθήσει, την ίδια στιγμή που καραδοκεί ο ανταγωνιστής τους που θέλει να τους πάρει την πελατεία.



Οι νύφες και τα παιδιά της έχουν χάσει τον έλεγχο και εκείνη χάνει κάθε εμπιστοσύνη στην φίλη της 'Ελλη όταν βλέπει με τα ίδια της τα μάτια να ερωτοτροπεί με τον Δημήτρη, φλογερό έρωτα του παρελθόντος της που δεν ξεπέρασε ποτέ. Και για μια ακόμη φορά αναφωνεί ...Jesus 'Ελλη! Βέβαια η κολλητή προσπάθησε πολλές φορές να της πεί την αλήθεια, αλλά δεν τα κατάφερε!

Και μετά από αυτό όλοι γίνονται...μαλλιά κουβάρια... Σήμερα έχουμε και την εμφάνιση στην σειρά του Παναγιώτη Πετράκη.

#staytuned

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης