Τηλεθέαση: Ελένη Μενεγάκη με πρωτιά, Σασμός αήττητος, GNTM μπροστά - Super έκπληξη η μαμά Ρωξάνη!

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Ελένη Μενεγάκη με πρωτιά, Σασμός αήττητος, GNTM μπροστά - Super έκπληξη η μαμά Ρωξάνη!

Το...πάρτι της Ελένης Μενεγάκη με την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου να την καλωσορίζει μουσικά στο Mega, όπως ήταν αναμενόμενο έφερε και την ανάλογη τηλεθέαση.

Η μάχη όλων των μαχών χθες στην μεσημεριανή αλλά και στην βραδινή ζώνη και η νικήτρια της τηλεθέασης του μεσημεριού ήταν φυσικά η Ελένη Μενεγάκη που τράβηξε όλα τα βλέμματα στην πρεμιέρα της. Σε απόσταση αναπνοής ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ στο βραδινό τηλεοπτικό θρίλερ ο Σασμός έχει μια δυναμική που δύσκολα μπορεί να αντιστραφεί.

Η Ελένη άγγιξε κορυφή φτάνοντας μέχρι και το 31% και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα νούμερα στο δυναμικό κοινό δεν θυμίζουν καθόλου την εποχή της στον Alpha. Το κοινό φαίνεται πως την αναζητούσε και η ίδια έχει την πρόθεση να αποδείξει πως δεν είχαν άδικο.


https://www.instagram.com/tv/CTwr1M3oe98/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι η σταθερή αξία του μεσημεριού φτάνοντας και το 24% και θα είναι σίγουρα ο μεγάλος της αντίπαλος.

Χαμηλές πτήσεις για τις κουτάλες...

Στο prime time, δηλαδή με ώρα έναρξης στις 21.00 το βράδυ, είδαμε την Δευτέρα να αναμετριούνται πέντε προγράμματα. Σασμός στον Alpha, GNTM στο Star, Γη της Ελιάς στο Mega, Game of chefs στον ΑNT1 (που έκανε και πρεμιέρα) και Top chef στον ΣΚΑΙ.

Μεγάλος νικητής ο Σασμός που έφτασε το 26,3% , το GNTM που έφτασε το 21,8% ενώ η Γη της ελιάς μετά τις 10.00 το βράδυ (όταν τελείωσε η σειρά του Alpha) έφτασε το 24,2%.



Τα μαγειρικά reality έκαναν πολύ χαμηλές και μονοψήφιες πτήσεις, ειδικά το Top chef που κινήθηκε από το 2,9% μέχρι και το 5,8%.

Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα και η Ρωξάνη θα γίνει η αγαπημένη σου

Το “Άσε μας ρε μαμά” έκανε το καλύτερο ποδαρικό στις 20.00 στον Alpha (σας το είχαμε προβλέψει για την Ρωξάνη που θα γίνει η αγαπημένη σας) γιατί έφτασε μέχρι και 22,8%!

Και η μάχη συνεχίζεται και σήμερα!