Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα και η Ρωξάνη θα γίνει η αγαπημένη σου

Κατερίνα Μπούσιου
Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά του Alpha κάνει πρεμιέρα και η Ρωξάνη θα γίνει η αγαπημένη σου

Στις 20.00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα στον Alpha η νέα σειρά με την Παναγιώτη Βλαντή, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στον «Αστέρα Ραχούλας».

Μετά το…ζακέτα να πάρεις (έγινε και σίριαλ στην ΕΡΤ) η δεύτερη πιο αγαπημένη viral οικογενειακή ατάκα είναι σίγουρα το «Άσε μας ρε μαμά» την οποία όλοι μας έχουμε πει…χιλιάδες φορές στις δικές μας μαμάδες.

Το νέο σήριαλ του Alpha βγάζει στον αέρα το πρώτο του επεισόδιο σήμερα στις 20.00 και υπόσχεται να μας κάνει να χαμογελάσουμε (τουλάχιστον)!

Κατερίνα Καινούργιου: Πρεμιέρα για την «Super Κατερίνα» με τις ευχές της γιαγιάς της!



Η πλοκή της νέας σειράς του ALPHA

Και στον ρόλο αυτής της ολίγον τρελούτσικης τηλεοπτικής μαμάς, θα έχουμε φέτος τη Ρωξάνη Ταβουλαρέα (δηλαδή την Παναγιώτα Βλαντή), η οποία είναι πετυχημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Family bonding» σε κανάλι της ομογένειας στην Αμερική.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που η αρχισυντάκτριά της κάνει την….πλεκτάνη της, φέρνοντας στο στούντιο αιφνιδίως τη μισητή πεθερά της και τα πράγματα ξεφεύγουν….εντελώς.

vlanti panagiota

'Εξαλλη η Ρωξάννη επιστρέφει Ελλάδα!

Το συμβόλαιο της Ρωξάνης μετά τον τσακωμό σε live μετάδοση ακυρώνεται και η ατυχήσασα παρουσιάστρια αναγκάζεται να έρθει άρον άρον πίσω στην Ελλάδα, χάνοντας τη δόξα και τα χρήματα της Αμερικής.



Τα παιδιά της πέφτουν από τα σύννεφα όταν την αντικρύζουν ξαφνικά μπροστά τους και με…τρόπο θα πρέπει κάποια στιγμή να της αποκαλύψουν πως η κατασκευαστική εταιρεία που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους, βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής.

ase mas re mama

Άσε ρε μαμά... γιατί έχω μυστικά!

Και δεν είναι το μόνο μυστικό που της κρύβουν. Υπάρχει και κάτι πιο…σοκαριστικό, καθώς ανακαλύπτει πως εδώ και πέντε χρόνια η κολλητή της φίλη έχει δεσμό με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.

panagiota vlanti

Για να τα αντέξει όλα αυτά επιστρατεύει το τρελό της χιούμορ!



Μαζί με την Παναγιώτα Βλαντή θα είναι ο Ιεροκλης Μιχαηλίδης, ο Μάριος Αθανασίου, η Δήμητρα Σιγάλα, η Παρθένα Χοροζίδου κ.α ενώ special guest star η πάντα αγαπημένη μας Βίλμα Τσακίρη.



Stay tuned Δευτέρα και κάθε μέρα στις 20.00 στον Alpha!