Τηλεθέαση: Σίσσυ και Ναταλία αήττητες! Tο Τhe Voice σε μάχη με την Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Σίσσυ και Ναταλία αήττητες! Tο Τhe Voice σε μάχη με την Γη της ελιάς

Η ψυχαγωγία σε κόντρα με την ενημέρωση το πρωί και η μουσική σε μάχη με την μυθοπλασία το βράδυ της Κυριακής. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega έδωσε την μάχη στο νεανικό κοινό με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha και νίκησε και την Κυριακή, ενώ εκείνος κέρδισε το γενικό κοινό, η Ναταλία Γερμανού είναι το must της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου και στις δύο κατηγορίες, ενώ το Voice έχει μεγάλη δυναμική στο prime time και….τσαλακώνει την πολύ καλή πορεία της Γης της ελιάς, η οποία όμως αντιστέκεται σθεναρά.

Χαμογελά και πάλι η Σίσσυ

Οι τηλεθεατές από την περσινή χρονιά της έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της στο Mega κυριαρχεί και πάλι τα πρωινά. Φτάνοντας μέχρι το 20% στο δυναμικό κοινό και χωρίς να πέσει κάτω από το 18,0% παρά μόνο το τελευταίο τέταρτο της εκπομπής της, παραμένει νικήτρια και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Νίκος Μάνεσης ωστόσο στον Alpha την «τραυμάτισε» στο γενικό σύνολο ξεκινώντας από το 15,5 αλλά φτάνοντας μέχρι το 22,0%.

Στη Σίσσυ γιατί…Στη Σίσσυ γιατί…



Αρέσει η Ναταλία

Δεν είναι όλα…γκούντ για το νέο μεσημεριανό δίδυμο του ΣΚΑΪ, τον Δημήτρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα, όταν έχουν απέναντί τους τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha, αλλά δίνουν και εκείνοι φιλότιμα την μάχη τους με μια εκπομπή που έχει πλούσια θεματολογία. «Καλύτερα δεν γίνεται» προτίμησαν οι τηλεθεατές με την Ναταλία να φτάνει μέχρι 16,4% στο νεανικό κοινό και το Όλα γκουντ μέχρι το 13% έχοντας όμως αρκετές….μονοψήφιες επιδόσεις.


https://www.instagram.com/p/CT68Dk0I0bH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μουσική ή μυθοπλασία;

Οι auditions στο The Voice έκαναν μια μικρή ζημιά στην Γη της ελιάς και αυτή η μάχη μεταξύ ΣΚΑΪ και Mega αντίστοιχα έχουμε την εντύπωση ότι θα συνεχιστεί, μέχρι να εμφανιστεί στην ίδια ζώνη το Dancing with the stars με την Βίκυ Καγιά στο Star.



The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς τραγούδησε αλλά η Βάνια και ο Αργυρός έγιναν viral στο Twitter (photos)

Το Τhe Voice έφτασε μέχρι το 31% (μετά τις 11.00 το βράδι) κάνοντας μια καλή πορεία με υψηλά νούμερα (βοήθησε και η guest εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά) ενώ η «Γη της ελιάς» έφτασε στο δυναμικό κοινό μέχρι 22,6% χωρίς όμως μεγάλες διακυμάνσεις στην τηλεθέαση, γιατί είναι μια σειρά που έχει πολύ πιστό κοινό που δεν κάνει εύκολα ζάπινγκ ούτε την εγκαταλείπει στις…διαφημίσεις.