Θρήνος στο Sex and the City: Πέθανε ο Willie Garson - Αντίο στον καλύτερο φίλο της Carrie Bradshaw

Νατάσσα Σχοινά
Θρήνος στο Sex and the City: Πέθανε ο Willie Garson - Αντίο στον καλύτερο φίλο της Carrie Bradshaw

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σταρ του Sex and the City άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά βυθίζοντας το κοινό σε θλίψη. Είχε ξεκινήσει γυρίσματα για το And Just Like That...

Σε θρήνο βρίσκεται το Hollywood από τις 21 Σεπτεμβρίου. Ο William Garson (Paszamant), ο Αμερικανός ηθοποιός που ξεχώρισε για τον ρόλο του στο Sex and the City ως Stanford Blatch άφησε την τελευταία του πνοή στην ηλικία των 57 ετών μετά από μάχη του με καρκίνο στο πάγκρεας, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα η αιτία του θανάτου του.

«Ο William Garson ήταν στη ζωή, καθώς και στη ζωή ένας αφοσιωμένος φίλος και ένα φωτεινό φως για όλους στο σύμπαν», είπε εκπρόσωπο του HBO σε δήλωσή του στο CNS News και συνέχισε: «Δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στο πάνθεον του HBO και ήταν μέλος της οικογένειάς μας για σχεδόν 25 χρόνια. Είμαστε βαθιά στενοχωρημένοι που μαθαίνουμε για τον θάνατό του και επεκτείνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους αγαπημένους μας»

Η αντίδραση των συνεργατών του

https://www.instagram.com/p/CUGl_gIMxFJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δε θα μπορούσα να έχω έναν πιο λαμπρό συνεργάτη. Είμαι συντετριμμένος και συναισθηματικά φορτισμένος με λύπη. Έφυγε από όλους εμάς πολύ σύντομα. Ήταν ένα δώρο από τους θεούς. Αναπαύσου εν ειρήνη, γλυκέ μου φίλε. Σ’ αγαπώ» - Mario Cantone

https://www.instagram.com/p/CUGtH07p_5q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τόσο βαθιά, βαθιά λυπημένη που έχουμε χάσει τον @Willie.Garson» - Cynthia Nixon

https://www.instagram.com/p/CUH008bLEL0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γνώρισα τον Willie το 1995 σε ένα τρομακτικό σετ των X-Files. Κατευθείαν με έκανε να γελάσω. Πού να ήξερα ότι θα είχα τη χαρά να μοιραστώ το Sex and the City και το And Just Like That μαζί του. Ο Willie ήταν αγαπητός σε όλη μας την κοινότητα. Ήταν ο πιο έξυπνος και αστείος άνθρωπος που μπορείς να φανταστείς. Λείπει ένα κομμάτι μας χωρίς εκείνον. Αλλά πραγματικά θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στην ατρόμητη αφοσίωσή του στο να μεγαλώνει το παιδί του μόνος του» - Kristin Davis.

Ο William Garson στο Sex and the City

Ο William Garson υποδύθηκε τον κολλητό της Carrie Bradshaw στο Sex and the City από το 1998 μέχρι το 2004. Μάλιστα, ο Garson συνέχισε και στις σειρές που ακολούθησαν τη σειρά το 2008 και το 2010 αντίστοιχα, ενώ έχει ήδη γυρίσει κάποιες σκηνές για το τηλεοπτικό reboot «And Just Like That».

willie garson death4

Η πορεία του Willie Garson στον κινηματογράφο

Ο Garson ήταν ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός που βρισκόταν χρόνια στον κινηματογράφο. Από το 1986 ξεκίνησε τα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής, συμμετέχοντας σε ταινίες, όπως «The Price of Life» (1987), «Troop Beverly Hills» (1989) και «Peter Gunn» (1989).

Στην τηλεόραση, έγινε ο Carl του «Mr. Belvedere» (1986-1990), o Phi Roman του «It’s a Living» (1988-1989), o Mac Larson του «Booker» (1990), ο Quinton ‘Roach’ Freely των «The X-Files» (1995, 1999), και πολλοί άλλοι χαρακτήρες που κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους.




Διάσημα quotes του Garson

Ο Garson ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός και αυτή η αγάπη ξεπερνούσε το επαγγελματικό του ταλέντο. Στην προσωπική του ζωή, τον χαρακτήριζαν απόψεις που εκθειάζουν και εξυψώνουν τη μοναδικότητα και την αποδοχή του εαυτού του κάθε ανθρώπου, γεμίζοντας με όμορφα συναισθήματα και αισιοδοξία τον κόσμο.

willie garson death3

«Δε μοιάζουν όλοι με τον Brad Pitt. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που μοιάζουν με μένα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι νιώθουν ότι θα μπορούσα να μένω στη διπλανή πόρτα. Αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση σε εμένα» - Willie Garson

«Η τελειότητα είναι το αντίθετο της αυθεντικότητας» - Willie Garson