Άγριες Μέλισσες: Η «ανακάλυψη» των fans για το σπίτι των Σεβαστών έγινε viral στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Το σπίτι των Σεβαστών σου είναι σίγουρα γνώριμο.

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν δυναμικά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το βράδυ της Δευτέρας (27/9). Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο οι σεναριογράφοι έβαλαν το κοινό στο πολιτικό κλίμα, το οποίο έφτασε στο Διαφάνι, και δεν είναι άλλο από την 7ετία της δικτατορίας.

Από την αρχή έκαναν την εμφάνισή τους όλοι οι νέοι χαρακτήρες της σειράς, με τις ερμηνείες Χειλάκη, Παπασπηλιόπουλου και Κουρή να μην περνούν απαρατήρητες. Οι φανατικοί της σειράς βέβαια δεν έμειναν μόνο στις ερμηνείες αυτές, αφού σχολίασαν πολλά περισσότερα πράγματα.

Άγριες Μέλισσες: Η δικτατορία έφτασε στο Διαφάνι-Επικά τα σχόλια για τον Κωνσταντή στο Twitter

Η «ανακάλυψη» για το σπίτι των Σεβαστών που έγινε viral στο Twitter

Μπορεί ο Κωνσταντής με το γατάκι του να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού, υπήρχαν όμως και κάποια πράγματα που ελάχιστοι παρατήρησαν. Όπως για παράδειγμα το σπίτι που μένει ο Δούκας και η Μυρσίνη… στη Λάρισα.

Από το τέλος του δεύτερου κύκλου κιόλας είχε γίνει γνωστό πως οι Σεβαστοί φεύγουν από το Διαφάνι και πως θα εγκατασταθούν στο σπίτι που είχαν στη Λάρισα. Πλάνα από αυτό το σπίτι λοιπόν είδαμε εχθές, το οποίο όμως σίγουρα κάτι σου θύμισε.



Οι πιστοί φανς της σειράς ανακάλυψαν πως το «νέο» σπίτι των Σεβαστών είναι εκείνο που έμενε ο Μιλτιάδης με τους γιους του. Φυσικά έχει υποστεί κάποια ανακαίνιση για να μη μοιάζει τόσο στο παλιό σπίτι του Μιλτιάδη, όμως από τις φωτογραφίες και τα πλάνα δεν είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Η «ανακάλυψη» αυτή έγινε viral στο Twitter, με τους fans να σχολιάζουν πόσο ταιριαστό δείχνει το σπίτι του Μιλτιάδη στον Δούκα.

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο Διαφάνι

Το σπίτι του Μιλτιάδη δεν είναι το μόνο σπίτι που «ανακαινίστηκε» προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί. Το σπίτι του Ταξίαρχου επίσης έχει αλλάξει και είναι αυτό που τώρα μένει ο Άγγελος με την έγκυο Σοφούλα (θυμάσαι εκείνη τη φωτογραφία με την κουζίνα που είχε κυκλοφορήσει πριν κάποιο καιρό;), ενώ και το αρχοντικό των Σεβαστών που σε λίγο θα εγκατασταθεί ο Ακύλας με την οικογένειά του έχει αλλάξει ελαφρώς.

Άγριες Μέλισσες Season 3: 4 σενάρια ψάχνουν λύσεις στο Διαφάνι

Το χωριό απέκτησε επίσης και περίπτερο, όπως είχε γίνει γνωστό και από το επίσημο trailer της σειράς, ενώ το μόνο σπίτι που έχει μείνει αναλλοίωτο και απαράλλαχτο στα χρόνια που πέρασαν είναι το σπίτι των τριών Σταμίραινων.

Ένα ακόμη tweet ανέφερε επίσης πως το τωρινό σπίτι του Ακύλα είναι εκείνο του Αλέξη Γραμματικού. Ομοιότητες δεν εντοπίστηκαν, όμως το Twitter δεν ψεύδεται ποτέ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης