Άγριες Μέλισσες: Η δικτατορία έφτασε στο Διαφάνι-Επικά τα σχόλια για τον Κωνσταντή στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Η δικτατορία έφτασε στο Διαφάνι-Επικά τα σχόλια για τον Κωνσταντή στο Twitter

Το Twitter δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει τον Κωνσταντή.

Πρεμιέρα είχαν το βράδυ της Δευτέρας (27/9/21) οι Άγριες Μέλισσες και το πρώτο επεισόδιο τα είχε όλα. Νικηφόρο με Ασημίνα, Λάμπρο με Ελένη, Κωνσταντή, εμφάνιση Ακύλα Μεγαρίτη και συνάντηση μετά από χρόνια Ελένης με Ζάχο Λυκογιάννη. Η αγωνία για όλα όσα θα βλέπαμε ολοκληρώθηκε σχεδόν από τη στιγμή που έπεσαν οι τίτλοι αρχής και το Twitter ήταν παρών για την πρεμιέρα.

Η χούντα επικράτησε στο Διαφάνι και στο Twitter το φανελάκι του Κωνσταντή (aka Γιάννης Κουκουράκης), με τους φανς να μην σταματούν λεπτό να σχολιάζουν. Σχόλια επικά που δεν ήξερες ποιο να ξεχωρίσεις, κάνοντας το hashtag #AgriesMelisses δεύτερο στα trends στο Twitter με πάνω από 9 χιλιάδες σχόλια.

Άγριες Μέλισσες Season 3: 4 σενάρια ψάχνουν λύσεις στο Διαφάνι

Ο Κωνσταντής εμφανίστηκε με φανελάκι και το twitter τρελάθηκε

Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών είχε εμφάνιση Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιος Χειλάκης) και Ζάχου Λυκογιάννη (Νίκος Κουρής) όμως το Twitter δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει τον Κωνσταντή.

Ο Κωνσταντής σχεδόν έναν χρόνο μετά τα τραγικά γεγονότα στο Διαφάνι, ακόμη μετράει τις πληγές του και μοιάζει να μην έχει ξεπεράσει τον έρωτά του με τη Δρόσω. Μπορεί το φιλί του με τη Ζωή Μεγαρίτη να αναστάτωσε το Twitter, όμως το φανελάκι του και η αγκαλιά με το γατάκι δημιούργησε τα πιο επικά σχόλια.

«Αν ο Κουκουράκης θέλει να τον παντρευτώ σήμερα μπορώ. Και αύριο. Γενικά θα βρεθεί χρόνος», έγραφε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο έγραφε: «Κώστα ήσουν που ήσουν κουκλάκι ζωγραφιστό τώρα που σε είδα και με τη γάτα σε παντρεύομαι».

Screen Shot 2021 09 27 at 23.25.42

Τα παράπονα της Μυρσίνης δεν πέρασαν απαρατήρητα από το Twitter

To «διαβολοζεύγαρο» όπως αποκαλεί το Twitter τον Δούκα και τη Μυρσίνη Σεβαστού έκανε την εμφάνισή του, με τη Μυρσίνη να παραπονιέται που τα παιδιά τους τους έχουν ξεγράψει και δεν τους αφήνουν να δουν ούτε τον μικρό Σέργιο.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες (video)

Ο δικηγόρος του Δούκα τους ανακοίνωσε πως τα παιδιά τους θα εμφανιστούν ως μάρτυρες κατηγορίες στο δικαστήριο για τον φόνο του Θέμελη, και πως θα έρθει ακόμη και η Πηνελόπη από το Παρίσι για τον λόγο αυτό.



Η έξαλλη Μυρσίνη πήγε στον Νικηφόρο να ζητήσει τον λόγο και λίγο πριν φύγει ζητώντας να δει τον Σέργιο εκείνος της απάντησε πως θα της στείλει φωτογραφία με την Αγορίτσα. Το Twitter δεν τους λυπήθηκε και φυσικά δεν σταμάτησε να τους κατηγορεί για όσα έκαναν στο Διαφάνι, αλλά και για τους θανάτους των Μιλτιάδη και Ανέτ.

Μπες στη gallery και δες τα tweets που ξεχώρισαν και stay tuned για τη συνέχεια.