Άγριες Μέλισσες Season 3: 4 σενάρια ψάχνουν λύσεις στο Διαφάνι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες Season 3: 4 σενάρια ψάχνουν λύσεις στο Διαφάνι

Ελένη, Δρόσω και Ασημίνα αλλάζουν ζωή.

Ημέρα πρεμιέρας η σημερινή, με τις Άγριες Μέλισσες να επιστρέφουν στην οθόνη σου πιο ανανεωμένες από ποτέ, γεμάτες μυστικά, εκπλήξεις και ανατροπές. Ο τρίτος κύκλος ανοίγει αυλαία στις 22:00 το βράδυ (27/9) και η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν,

Το βράδυ της Κυριακής (26/9) έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου με ηθοποιούς και δημοσιογράφους να δίνουν το παρών σε μία όμορφη βραδιά. Νέοι ηθοποιοί και χαρακτήρες έχουν προστεθεί στη σειρά και κανείς δεν περιμένει όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Κι ενώ έχεις πάρει μια ιδέα από τα trailers και τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει για το τι ξεκινάει, έχουν μείνει κάποια αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με κάποιους πολύ βασικούς χαρακτήρες της σειράς.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η κατάθλιψη του Δούκα, το μένος του Ακύλα και τα… τουρσιά της Ελένης!

Τα αναπάντητα ερωτήματα ψάχνουν τη λύση τους στο Διαφάνι

Τι και αν οι νέες προσθήκες έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανυπομονούν να τους δουν σε δράση, ο σκληροπυρηνικοί fans της σειράς έχουν αναπάντητα ερωτήματα που θέλουν να λύσουν και που καταβάθος όλους τους «ταλαιπωρούν». Δρόσω-Κωνσταντής, Πηνελόπη-Μελέτης είναι μερικά μόνο από αυτά τα κεφάλαια, και είμαστε εδώ μαζί σου για να ρίξουμε λίγο φως.

Οι #drosokonstantis fans αναρωτιούνται τι γίνεται με το ζευγάρι

Το τέλος του δεύτερου κύκλου βρήκε τον Κωνσταντή να αποκαλύπτει επιτέλους στη Δρόσω πως ήταν παρών στη δολοφονία του Γιάννου από τον Μελέτη, με τους δυο τους να ακολουθούν εν τέλει χωριστούς δρόμους. Τα προβλήματα που είχαν να ξεπεράσουν ήταν πολλά και η αποκάλυψη για τον Γιάννο ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

droso konstantis

Οι fans τους τους θέλουν μαζί πάση θυσία και ελπίζουν πως οι σεναριογράφοι και οι δημιουργοί της σειράς δεν θα τους απογοητεύσουν. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει ούτε ένα hint για την εξέλιξη της σχέσης τους, και αυτό να έχει εκνευρίσει αρκετά τους fans, ωστόσο όλοι ελπίζουν.



Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή! Ξεχάστε τον Δούκα Σεβαστό που ξέρατε!

Ασημίνα και Νικηφόρος χωρίζουν οριστικά;

Οι τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο φάνηκαν να εξομαλύνονται στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, όταν ο Νικηφόρος της ανακοίνωσε πως σταμάτησε της διαδικασίες διεκδίκησης του μικρού Σέργιου.

Αυτή η μικρή αχτίδα φωτός έκανε τους #ΑΝ fans να ενθουσιαστούν και να περιμένουν μια επανασύνδεση στον τρίτο κύκλο, μέχρι τη στιγμή που έμαθαν για τον Πέτρο Ορφανίδη που θα μαγέψει και θα κλέψει την καρδιά της Ασημίνας. Αυτό άραγε σημαίνει το οριστικό τέλος της σχέση τους; Θα το ανακαλύψουμε σύντομα.


https://www.instagram.com/p/CUHhzz2KL2Y

Πηνελόπη-Μελέτης: Η επιστροφή από το Παρίσι και η εκδίκηση

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ένα ακόμη κεφάλαιο που δεν έχει κλείσει. Τα δύο ξαδέρφια ερωτεύτηκαν παράφορα και κεραυνοβόλα χωρίς όμως να ξέρουν τη συγγένειά τους. Μόλις αυτή έγινε γνωστή όλα άλλαξαν. Η Πηνελόπη προσπάθησε να φτιάξει τη ζωή της, γνώρισε τον Αλέξη, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν. Όμως ο Μελέτης έβαψε για μια ακόμη φορά τα χέρια του με αίμα.

Μετά τη δολοφονία του Κλεομένη, ο Μελέτης διέταξε τον Αχιλλέα Μεγαρίτη να σκοτώσει και τον εισαγγελέα της υπόθεσης του Δούκα, με τη μπάλα να παίρνει και τον Αλέξη Γραμματικό. Η Πηνελόπη ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος και δεν θα ησυχάσει μέχρι να πάρει εκδίκηση για τη μνήμη του. Και δεν είναι μόνο ο Γραμματικός, ο Μεγαρίτης με εντολή του Μελέτη τραυμάτισε θανάσιμα και τον Μιλτιάδη.

Η Πηνελόπη δεν θα επιστρέψει ξανά κοντά του, αλλά δεν θα ησυχάσει αν δεν στείλει τον Μελέτη στη φυλακή. Αυτή η διαμάχη φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.


https://www.instagram.com/p/CUFWW9RK2gp

Δούκας Σεβαστός-Ελένη Σταμίρη

Τα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου ήταν αν μη τι άλλο συγκλονιστικά. Πριν φτάσουμε στις φωτιές και στους θανάτους Μιλτιάδη-Ανέτ, ο Δούκας κατηγορούνταν για τον θάνατο του Γιώργη Σταμίρη. Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο Βόσκαρης, ζήτησε να δει την Ελένη στη φυλακή, και της αποκάλυψε πως ο πατέρας της δεν πέθανε από την καρδιά του, αλλά από τα χέρια του Σέργιου Σεβαστού, ο οποίος έριξε υδροκυάνιο στο κρασί του και τον σκότωσε.

Η «διαμάχη» ανάμεσα στην Ελένη και τον Δούκα δεν έκλεισε ποτέ, αφού τους πρόλαβαν τα γεγονότα. Τι θα συμβεί στον τρίτο κύκλο με την Ελένη και τον Δούκα Σεβαστό; Θα πληρώσει ο Δούκας για το έγκλημά του;

Ανυπομονείς όσο κι εμείς! Κάνε όμως λίγη υπομονή γιατί σε αυτόν τον κύκλο θα τα μάθεις όλα. Φτιάξε λίγα pop corn και stay tuned απόψε το βράδυ (27/9).