Σασμός: Το Twitter «λιώνει» για Βασιλική –Μαθιό και το αποδεικνύει

Νάνσυ Μητσοστέργιου

9 tweets που θέλουν απεγνωσμένα μαζί Μαθιό και Βασιλική.

Ακόμη ένα επεισόδιο του Σασμού ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) δημιουργώντας αναστάτωση, αλλά και αγωνία στους τηλεθεατές. Το Twitter έχει πια χωριστεί σε τρία στρατόπεδα (Αντώνης-Μαρίνα, Μαθιός-Βασιλική, Αστέρης-Αργυρώ) και κάθε βράδυ κονταροχτυπιούνται ποιο θα ζευγάρι θα έχει τα περισσότερα tweets.

Κι ενώ το χθεσινό επεισόδιο είχε αρκετές σκηνές του Αστέρη με την Αργυρώ, οι οποίοι δεν μπορούν να κρύβονται άλλο, το Twitter εστίασε σε αυτό που δεν είχε πολλές σκηνές, και δεν ήταν άλλο από τον Μαθιό και τη Βασιλική.

Το Twitter λατρεύει το ζευγάρι αυτό και τους θέλει μαζί οπωσδήποτε

Μετά τη συζήτηση Καλλιόπης-Βασιλικής, η σχέση της δεύτερης με τον Μαθιό έχει κάπως ψυχρανθεί, όσο και αν εκείνος προσπαθεί να την πλησιάσει και να τη φροντίσει. Στο επεισόδιο της Τετάρτης μάλιστα αν θυμάσαι, τον έδιωξε κακήν κακώς, κατηγορώντας τον επίσης πως έφταιγε για το ατύχημα του Νικηφόρου.

Το trailer της Δευτέρας έδειξε πως οι δυο τους θα έχουν μια πολύ σημαντική συνάντηση, με τη Βασιλική να λέει στον Μαθιό, πως δεν τους επιτρέπεται να είναι μαζί. Ωστόσο σύμφωνα με τις περιλήψεις των επεισοδίων της επόμενης εβδομάδας, ο Μανόλης θα τους δει να φιλιούνται.



Ο έρωτας τους κρατάει χρόνια και τώρα δυναμώνει και φουντώνει ξανά. Θα καταφέρουν να είναι μαζί, όπως ακριβώς τους θέλει τοTwitter;

Η αντίδραση της Καλλιόπης στη σχέση Μαθιού-Βασιλικής

Όσο τα επεισόδια περνούν και η σειρά εξελίσσεται, θα δεις (κι εσύ κι εμείς) πως η Βασιλική με τον Μαθιό δεν μπορούν να μείνουν ο ένας μακριά από τον άλλον και εν μέρει θα έρθει για τους δυο τους ο σασμός. Μέχρι τη στιγμή που θα το μάθει η Καλλιόπη και όλα θα αλλάξουν.



Διάβασε εδώ για να μάθεις τι θα γίνει στη συνέχεια και γιατί η Καλλιόπη θα αλλάξει τα πάντα.

Μέχρι τότε μπες απλά στη gallery και δες τα tweets που ξεχώρισαν στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/10) και απαιτούν το Βασιλική-Μαθιός να γίνει ζευγάρι πραγματικό … asap.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης