Spoiler Σασμός: Η Καλλιόπη θα γίνει το μοιραίο πρόσωπο που θα τα αλλάξει όλα

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Η Καλλιόπη θα γίνει το μοιραίο πρόσωπο που θα τα αλλάξει όλα

Θα φτάσει μέχρι και το φόνο;


Αν είστε φαν του Σασμού, της σειράς του Alpha που κάθε βράδυ σαρώνει σε τηλεθέαση, σίγουρα θα έχετε αγωνία όχι μόνο για αυτά που γίνονται, αλλά κυρίως για αυτά που θα έρθουν. Δεν έχουμε δει παρά ελάχιστα από όσα δραματικά θα συμβούν. Και ένα από τα πρόσωπα που θα μας ταλαιπωρήσουν αρκετά και θα δοκιμάσει ακόμη και τον Μαθιό είναι η μητέρα του Καλλιόπη, η «καπετάνισσα» Σταματάκη όπως την αποκαλούν.




https://www.instagram.com/p/CVAQ7n_o3-J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μια μικρή ανακωχή πριν την καταιγίδα


Η μαμά του Μαθιού και του Αστέρη θα πάει στο αποψινό επεισόδιο να βρει στο νοσοκομείο την Βασιλική που είναι ακόμη αναστατωμένη από τον τραυματισμό του γιου της. Θα δηλώσει συμπαράσταση για να γλυκάνει τα αυστηρά λόγια που της είπε πριν από μέρες προτρέποντας την, να μην βάζει στο σπίτι της τον Μαθιό. Η Βασιλική παγερά την ακούει λόγω σεβασμού, αλλά ο Μαθιός της ζητά με έντονο ύφος το λόγο που ανακατεύεται. Η Καλλιόπη όμως μόλις τώρα ξεκινά να ανακατεύεται με όλους και σε όλα.




Οι δύο δεσμοί των γιων της θα την κάνουν αδίστακτη


Δεν αργεί η στιγμή που θα αποκαλυφθεί καταρχάς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η κρυφή σχέση Αστέρη και Αργυρώς. Πρώτη σήμερα, θα το ανακαλύψει η Στέλλα μέσω της μητέρας της. Εκείνη θα της αναφέρει πως την έχει ασθενή, αλλά εκείνη κρυφά θα ψάξει το αρχείο της. Αρχικά δεν θα υποψιαστεί από το ψεύτικο επώνυμο που έχει δηλώσει η Αργυρώ, αλλά μετά θα φτάσει στην ταυτοποίηση. Και τότε θα εκπλαγεί. Έχει αποφασίσει πια να κρατήσει το παιδί του Αστέρη και να ξεδιαλύνει την κατάσταση και φυσικά να την συναντήσει.




https://www.instagram.com/p/CU9cwKvqK_u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Η Καλλιόπη θα το μάθει σε αρκετά επεισόδια από σήμερα. Η αντίδρασή της θα είναι καταλυτική. Δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση την κόρη του Βρουλάκη να πατήσει στο σπιτικό της. Και παίρνει πρωτοβουλίες.



mamavroulaki

Πως θα αντιδράσει όταν μάθει τη σχέση Μαθιού και Βασιλικής


'Οσο εξελίσσεται η σειρά θα δούμε τελικά πως Μαθιός και Βασιλική δεν μπορούν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Με πολλές πολλές δυσκολίες, ο Μαθιός θα πάρει λίγη χαρά από τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του. Προσπαθεί προς το παρόν να μην καταλάβει εκείνη πως είναι ο δολοφόνος του συζύγου της. Αλλά αυτό πρώτη θα το ανακαλύψει η μητέρα του. Και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον καλύψει.


https://www.instagram.com/p/CUs4wkao4ex/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Ακόμη και αν το θύμα της στην όλη υπόθεση, είναι τελικά η Βασιλική. Η Καλλιόπη δεν θα χάσει και το δεύτερο γιο της. Ξέρει πως η Βασιλική δεν θα τον συγχωρήσει μόλις μάθει την αλήθεια. Και είναι έτοιμη να καταστρώσει σχέδιο. Την απόφαση για φόνο δεν την έχει πάρει ακόμη. Μπορεί στο ομότιτλο βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη να είναι εκείνη που της αφαιρεί τη ζωή, αλλά προς το παρόν οι σεναριογράφοι κρατούν σιγήν ιχθύος για το αν θα κρατήσουν αυτή την ανατροπή ή θα την αλλάξουν. Οι δικές μας πληροφορίες πάντως λένε πως είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Και μάλιστα δεν θα τη δούμε να το διαπράττει. Εκεί θα χρησιμοποιηθεί ένα μικρό τέχνασμα. 'Ισα ίσα για να μένουμε σε αγωνία.





#οι εξελίξεις είναι ραγδαίες