Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το περίεργο φλερτ στον Αλέξη από τη Γη της ελιάς

Ιωάννα Τζανή
Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Το περίεργο φλερτ στον Αλέξη από τη Γη της ελιάς

«Θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου», του γράφουν οι θαυμάστριές του.

Παίζει τον ρόλο του ψυχολόγου Αλέξη στη δραματική σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», ο οποίος μετά την απαγωγή και σωτηρία της Μυρτάλης, η μητέρα του (Λυδία Κονιόρδου) ανακαλύπτει πως είναι εμμονικός, αν και ψυχολόγος στο επάγγελμα! Αυτό το στοιχείο, όμως, φαίνεται ότι γοητεύει τις θαυμάστριές του, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός που τον υποδύεται, Αλέξανδρος Σκουρλέτης. «Θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου» είναι το κοινό μήνυμα που του στέλνουν πολλές γυναίκες.


https://www.instagram.com/p/CSg6xLKqQKz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέχρι και ψυχολογία διάβασε για τον ρόλο του

Λένε πως οι ρόλοι των κακών τραβούν σαν μαγνήτης το κοινό, είτε πρόκειται για την τηλεόραση είτε για τον κινηματογράφο. Ειδικά αν οι ηθοποιοί που τους υποδύονται είναι παράλληλα και εμφανίσιμοι, όπως ο 25χρονος Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος αποκάλυψε στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega καλημέρα», ότι μελέτησε μέχρι και βιβλία ψυχολογίας για να είναι πανέτοιμος να προσεγγίσει τον ρόλο του εμμονικού ήρωά του.



«Ο Αλέξης στη Γη της Ελιάς ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, να μελετήσω έναν εμμονικό άνθρωπο. Για να κάνω τον ρόλο μου μελέτησα βιβλία ψυχολογίας», ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε: «Με τον ρόλο μου ευτυχώς δεν έχω κοινά στοιχεία, καλό είναι να μη γίνονται αυτά».


https://www.instagram.com/p/CTrkHKDqNnr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο...

«Μέχρι και σε μεγάλη ηλικία, δεν ήξερα τι να κάνω επαγγελματικά. Μπήκα στο ΤΕΙ και κατάλαβα ότι δε θέλω να το κάνω. Ο πατέρας μου είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης, είναι σκηνοθέτης στο θέατρο. Είμαι από καλλιτεχνική οικογένεια», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε μεταφορική, σε ξενοδοχείο. Στα social μου στέλνουν θετικά μηνύματα αλλά και πιο περίεργα και από γυναίκες και από άνδρες. Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε "θέλω να γίνω η Μυρτάλη σου"».

Δες περισσότερες φωοτγραφίες του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στη gallery που ακολουθεί.

Cover photo: @alexandros_skourletis