Άγριες Μέλισσες: Από τα αλώνια στα σαλόνια η Ελένη Σταμίρη για χάρη του Λάμπρου

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Από τα αλώνια στα σαλόνια η Ελένη Σταμίρη για χάρη του Λάμπρου

Αγνώριστη η Μαρία Κίτσου!

Οι ρόμπες και τα φλοράλ φορέματα της τίμιας αγρότισσας, δίνουν σήμερα την θέση τους σε κομψά ταγιέρ για την Ελένη Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 και την ηθοποιό Μαρία Κίτσου. Για πρώτη φορά θα την δούμε τόσο καλοντυμένη. Αυτό είναι στα πλαίσια του νέου της σχεδίου για να σώσει τον Λάμπρο, για τον οποίο θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από την εξορία. Ξέρει ότι κινδυνεύει, αλλά και πότε φοβήθηκε η Λενιώ, για να το κάνει τώρα;


https://www.instagram.com/p/CVSSQSNqbv9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην αριστοκρατία της Θεσσαλίας

Με την βοήθεια του Νέστορα και με ψεύτικο όνομα, η Ελένη θα γίνει μέλος τελικά στον σύλλογο της Εστίας με τις κυρίες της υψηλής κοινωνίας της Θεσσαλίας, με σκοπό να ανιχνεύσει πληροφορίες για να βοηθήσει τον Λάμπρο που βρίσκεται εξορία στη Λέρο. Το σχέδιο είναι παράτολμο, αλλά θα αποδώσει στην συνέχεια καρπούς. Μέχρι να την καταλάβουν.


https://www.instagram.com/p/CVSO_B4AS17/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιατί η Ελένη δεν είναι και τόσο άγνωστο πρόσωπο. Πρώτον υπήρξε νύφη Σεβαστού και εκείνος ο γάμος με τον Σέργιο είχε προκαλέσει εντύπωση. Και δεύτερον η φωτογραφία της φιγουράρισε σε όλες τις τοπικές εφημερίδες όταν έγινε η δίκη της και όταν την έκλεισαν στην φυλακή.



Το νέο σχέδιο της Μυρσίνης για να γλιτώσει τον Δούκα

Τα μαντάτα είναι μαύρα απόψε για τον Δούκα γιατί ακόμη και ο δικηγόρος του είναι απογοητευμένος με τις νέες μαρτυρίες και τις εξελίξεις. Ο άλλοτε ισχυρός άντρας στεναχωριέται αλλά η Μυρσίνη όπως αποκάλυψαν τελικά και οι πληροφορίες που έδωσαν σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (επιβεβαιώνοντας και το δικό μας ρεπορτάζ) θα δώσει μια ανέλπιστη λύση στο πρόβλημα. Θα ζητήσει τη βοήθεια μιας γυναίκας για να δηλώσει πως είναι η κρυφή σύντροφός του και πως ήταν εκείνη μαζί του την βραδιά της δολοφονίας του Θέμελη. Λήδα Ματσάγγου ακούς;

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην tv και σώζει τον Δούκα από τη φυλακή

doukas myrsini

Νισάφι με τους καβγάδες του Μελέτη

Στο παραπάνω απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, είδαμε και έναν ακόμη καβγά που κάνει ο Μελέτης, αυτή τη φορά στα δικαστήρια μαζί με την Δόμνα που μιλά σκληρά στον Δούκα και μετά πιάνεται στα χέρια με ποιόν άλλον…παρά με τον Κωνσταντή. Εκείνη τη στιγμή η Μυρσίνη λέει στα παιδιά της πως κάποια στιγμή θα τους ζητήσουν συγγνώμη, αλλά μέσα της-και αυτό φαίνεται στο βλέμμα της-ξέρει ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.

Πάντως αυτό το attitude του νταή Μελέτη λίγο μας έχει κουράσει…