Ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης παντρεύεται. Θα τον στεφανώσει η Ρούλα τελικά;

Ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης παντρεύεται. Θα τον στεφανώσει η Ρούλα τελικά;

Παντρεύεται ο Φούκος! O γνωστός και δημοφιλής κρητικός που τον γνωρίσαμε από το Big Brother κάνει πράξη τον λόγο του και παίρνει την γυναίκα της καρδιάς του με όρκο αγάπης.

Η είδηση αυτή δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα κρητική με αγγελία και χαροποίησε μεγάλο κομμάτι ενός κοινού που υποστήριξε τον αυθεντικό αυτό χαρακτήρα. Όπως κάθε γνήσιος Κρητικός που κρατάει τον λόγο του έτσι και ο Γιάννης Φουκάκης, ο νικητής του Big Brother κράτησε την υπόσχεσή του και θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Φωτεινή σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα. Ο «Φούκος», όπως τον φώναζαν όλοι αλλά και η Ρούλα Κορομηλά όσο καιρό ήταν μέσα στο σπίτι του Big Brother έλεγε και ξανάλεγε πως μόλις βγει από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» θα παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η αναγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε το Σάββατο στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Ο γάμος θα γίνει στην Αγία Βαρβάρα και οι καλεσmένοι έχουν ανοιχτό προσκλητήριο να δώσουν το παρών. Κουμπάρα πιθανότατα θα είναι η Ρούλα Κορομηλά και απομένει και το τυπικό OK μετά την δέσμευσή της ζωντανά από το πλατό ότι θα τους παντρέψει.