Έλενα Παπαβασιλείου: Kαι ξαφνικά ακούγεται ότι αναλαμβάνει το Κους Κους. Τι αληθεύει και τι όχι;

Έλενα Παπαβασιλείου: Kαι ξαφνικά ακούγεται ότι αναλαμβάνει το Κους Κους. Τι αληθεύει και τι όχι;

Η Έλενα Παπαβασιλείου σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καραβάτου μέχρι να επιστρέψει από την γέννηση του παιδιού της τον Σεπτέμβριο.

Η εγκυμονούσα Κατερίνα Καραβάτου θα βρίσκεται σε άδεια ώστε να αφιερώσει χρόνο στο νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά της τον Σεπτέμβριο και η εκπομπή "Κους Κους" χρειάζεται μία παρουσιάστρια για να την αντικαταστήσει.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού φαίνεται πως την βρήκαν στο πρόσωπο της Έλενας Παπαβασιλείου. Σύμφωνα λοιπόν με όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ώρες η σέξι παρουσιάστρια θα κάνει παρέα στους τηλεθεατές από τις 12 Σεπτεμβρίου μαζί με τους υπόλοιπους του πάνελ της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καραβάτου αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Νοεμβρίου , ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο πάνελ της εκπομπής θα προστεθώ και εγώ που υπογράφω αυτό το κείμενο και θα αποχωρήσει η Βάσω Κολλιδά. Αυτό πάντως που έχω να σας πω είναι ότι μέχρι στιγμής πέραν από όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο ή ενόχληση από το κανάλι της Κάντζας.