O Ben Affleck λιώνει για την Jennifer Lopez- Τα τρυφερά λόγια και η σπάνια εξομολόγηση

Όλα όσα είπε για την σχέση του με την τραγουδίστρια και την γνωριμία τους στα γυρίσματα του «Gigli».

Ο Ben Affleck διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική του ζωή αφού η σχέση του με την Jennifer Lopez δείχνει να δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Το ζευγάρι είναι αχώριστο, με τις κοινές τους εμφανίσεις να απασχολούν έντονα τον Τύπο και να μονοπωλούν τα φωτογραφικά φλας.

Ο ηθοποιός συνομίλησε με τον φίλο του, Matt Damon για μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly όπου ήταν αρκετά αποκαλυπτικός. Ο Affleck αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με την Jennifer Lopez, στην γνωριμία τους την περίοδο των γυρισμάτων του «Gigli» καθώς και στους προσωπικούς του αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

O Ben Affleck πιο αποκαλυπτικός από ποτέ

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει που μεγαλώνει αλλά και για τις ερμηνείες του σε πρόσφατους ρόλους ο Ben Affleck ανέφερε: «Ένα από τα ωραία πράγματα με το να μεγαλώνεις, αν είσαι τυχερός, είναι ότι σταματάς να κάνεις βλακείες και συνεχίζεις την πορεία σου ενώ παράλληλα ξέρεις ποια είναι τα πραγματικά συναισθήματά σου. Και όσο περισσότερο το καταλάβαινα, τόσο πιο προσιτό ήταν αυτό. Ξέρω τι είναι επώδυνο και ξέρω τι είναι η απογοήτευση και ξέρω τι είναι η νοσταλγία».

«Αυτή η φιλία ήταν ουσιαστική και καθοριστική και τόσο σημαντική για μένα στη ζωή μου. Η υποστήριξή σου είναι πολύ σημαντική για μένα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω επιτυχία χωρίς αυτήν», είπε ο Affleck στον Matt Damon θέλοντας να τον ευχαριστήσει που είναι ένας από τους πραγματικούς του φίλους.

H γνωριμία με την Jennifer Lopez και η επανασύνδεση

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες από την περίοδο των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», όπου πρωταγωνιστούσε με την Jennifer Lopez. Εκείνη την περίοδο όλα τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την μεταξύ τους σχέση εκτός της μεγάλης οθόνης.

«Απλώς, έγινε μια ιστορία από μόνη της. Θυμάμαι ότι μίλησα με τον Marty (ο σκηνοθέτης) την Παρασκευή που κυκλοφόρησε και ήμουν σαν ένα τσουνάμι, δεν θα μπορούσα να είμαι χειρότερα. Αν βέβαια δεν είχε συμβεί όλο αυτό μάλλον δεν θα είχα αποφασίσει τελικά ότι το μόνο που θέλω στη ζωή μου είναι να σκηνοθετώ ταινίες. Στο «Gigli» γνώρισα την Jennifer Lopez με την οποία κάναμε σχέση και ήταν πραγματικά μία από τις πιο σημαντικές στη ζωή μου».

Πηγή κεντρικής: apimages.com

Jennifer Lopez: Το μονόπετρο που της χάρισε ο Ben Affleck έγινε ανάρπαστο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξαλλη η Jennifer Lopez για την ιστορία με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner: «Είναι ψέμα»

Διάσημα ζευγάρια που επανασυνδέθηκαν το 2021 και ο Affleck με την Lopez δεν ήταν οι μόνοι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης