Έξαλλη η Jennifer Lopez για την ιστορία με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner: «Είναι ψέμα»

Έξαλλη η Jennifer Lopez για την ιστορία με τον Ben Affleck και την Jennifer Garner: «Είναι ψέμα»

Τον σέβεται περισσότερο από ποτέ η JLo τον Ben!

Πριν μερικές ημέρες, ο Ben Affleck μίλησε στην εκπομπή του Howard Stern και σχολίασε χωρίς κανέναν ενδοιασμό τόσο την τωρινή του σχέση με τηνJennifer Lopez όσο και τον γάμο του με την Jennifer Garner. Οι ατάκες, ωστόσο, που ακούστηκαν έκαναν πολύ κακή εντύπωση στο κοινό, αφού τα «έβαλε» με την πρώην του και μητέρα των παιδιών του.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα σκοτωνόμασταν (αν ήμασταν μαζί). Κατά πάσα πιθανότητα, ακόμη θα έπινα. Ένα μέρος του λόγου για τον οποίο άρχισα να πίνω ήταν ότι ήμουν εγκλωβισμένος. Σκεφτόμουν ‘Δεν μπορώ να φύγω λόγω των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος, τι κάνω;’. Αυτό που έκανα ήταν να πιω ένα μπουκάλι ουίσκι και με έπαιρνε ο ύπνος στον καναπέ, κάτι που δεν ήταν η λύση. Τελικά, προσπαθούσαμε, προσπαθούσαμε, προσπαθούσαμε γιατί είχαμε παιδιά, αλλά κανείς από τους δύο μας δεν ένιωσε ότι αυτό ήταν το μοντέλο που ήθελε να βλέπουν τα παιδιά μας για τον γάμο», σχολίασε ο Affleck, λέγοντας ουσιαστικά ότι η Garner ήταν η αιτία που έπινε. Όλοι, λοιπόν, αναρωτήθηκαν ποια ήταν η αντίδραση της JLo.

Άουτς! Ο Ben Affleck ρίχνει το φταίξιμο στην Jennifer Garner - «Ακόμη θα έπινα αν ήμασταν μαζί»

Πώς βλέπει η JLo τα όσα είπε ο Ben Affleck για την πρώην του

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τη JLo να είναι έξαλλη που ο σύντροφός της μίλησε με τον παραπάνω τρόπο για την πρώην του, τώρα έχουμε την ανατροπή στο θέμα. Η σταρ το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας όχι μόνο ότι δεν έχει νευριάσει, αλλά ότι αισθάνεται και ότι τον σέβεται περισσότερο από ποτέ.

«Αυτή η ιστορία είναι ψέμα. Δεν αισθάνομαι έτσι… Δε θα μπορούσα να σέβομαι περισσότερο τον Ben ως πατέρα, ως συγγονέα και ως άνθρωπο», δήλωσε η JLo στο Αμερικανικό People.



Τα δημοσιεύματα περί θυμού και απογοήτευσης, λοιπόν, είναι πέρα για πέρα λανθασμένα, αφού φαίνεται πως η JLo στηρίζει τον σύντροφό της 100%, ακόμα και μετά τις δηλώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι πέρασε η Angelina Jolie την ημέρα που ο Brad Pitt είχε γενέθλια - Η εμφάνιση όλο νόημα

Η Julia Roberts διέκοψε την συνέντευξη του George Clooney με απίστευτο τρόπο και έγινε viral

Η Άννα Βίσση έχει τα γενέθλιά της και κάνουμε ένα μικρό flashback στα πρώτα χρόνια της ζωής της