Διάσημα ζευγάρια που επανασυνδέθηκαν το 2021 και ο Affleck με την Lopez δεν ήταν οι μόνοι

Κατερίνα Μπούσιου
Διάσημα ζευγάρια που επανασυνδέθηκαν το 2021 και ο Affleck με την Lopez δεν ήταν οι μόνοι

Οι celebrities που αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στο πρώην ταίρι τους. 

'Ισως να έπαιξε το ρόλο της η πανδημία και η πολύμηνη καραντίνα και αρκετοί celebrities αναθεώρησαν πολλά πράγματα για τις σχέσεις τους τη χρονιά που πέρασε. Αρκετοί ήταν εκείνοι που επανασυνδέθηκαν με παλαιότερους δεσμούς τους, δείχνοντας πως η φλόγα του έρωτά τους, δεν είχε σβήσει.

bennifer4

Ben Affleck - Jennifer Lopez

Είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της χρονιάς. 17 χρόνια από τον πρώτο χωρισμό τους ως ζευγάρι, τον Μάρτιο οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως είχαν αρχίσει να βγαίνουν ξανά μαζί. Ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε για τα καλά, οι Βennifer έγιναν ξανά ζευγάρι και μάλιστα πιο δεμένοι από κάθε άλλη φορά όπως φάνηκε και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Και όχι μόνο έχουν γνωρίσει τα παιδιά τους μεταξύ τους, αλλά οι φωτογραφίες της εγκάρδιας συνάντησης των δυό τους με την πρώην σύζυγό του Affleck, Jennifer Garner, εξέπληξε τους πάντες, δείχνοντας πως ο Ben Affleck έχει πάρει πολύ σοβαρά αυτή την επανασύνδεση.



Jennifer Garner - John Miller

Το 2018 η διάσημη ηθοποιός μετά το επεισοδιακό διαζύγιό της με τον Ben Affeck είχε συνάψει δεσμό για ένα χρόνο με τον επιχειρηματία. Είχαν χωρίσει μεν το 2019 αλλά κρατούσαν επαφές μεταξύ τους, μέχρι που πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.


https://www.instagram.com/p/CVGdx3ApWOM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αngelina Jolie - Johny Lee Miller

Σε συνέντευξή της η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει πως το διαζύγιό της από τον Miller το 1997 ήταν μια...χαζομάρα, σε ένα γάμο που κράτησε μόλις ένα χρόνο. Πέρασαν δύο δεκαετίες και η ηθοποιός αποφάσισε πως είναι η στιγμή να το διορθώσει. Η επανασύνδεση σύμφωνα με τα αμερικάνικα tabloids είναι γεγονός, αλλά ακόμη δεν τους έχουμε δει μαζί σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Η Angelina τους τελευταίους μήνες προτιμά να εμφανίζεται δημόσια και στις πρεμιέρες της μόνο μαζί με τα παιδιά της.

gerard butler morgan brown

Gerard Butler - Morgan Brown

Εδώ και έξι χρόνια ο δεσμός του ηθοποιού και της διάσημης μεσίτριας του Hollywood είχε περάσει διάφορες...τρικυμίες. Μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους στα τέλη του 2020, όμως τίποτε δεν φαίνεται πως τελείωσε μεταξύ τους και εδώ και μερικούς μήνες, οι paparazzi τους βλέπουν να κυκλοφορούν και πάλι μαζί και μάλιστα σε τρυφερές περιπτύξεις, δείχνοντας πως επίσης ο δικός τους έρωτας δεν είχε σβήσει.

Πάντως από όλες αυτές τις επανασυνδέσεις που είχαμε φέτος μην εκπλαγείτε αν έχουμε και γάμους το 2022. Κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν στοιχήματα, πως ο Ben Affleck και η Jeniffer Lopez θα παντρευτούν. Και αυτός σίγουρα θα είναι ο γάμος της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ryan Reynolds: Η ομοιότητα με τον Ben Affleck και οι ερωτήσεις που δέχεται για τη J.Lo

Η Angelina Jolie και η Michelle Obama είναι οι γυναίκες που αγαπήθηκαν περισσότερο το 2021

Ο Gerard Butler τα ξαναβρήκε με τη Morgan Brown - Όσα αποκάλυψε η Ελληνίδα πρώην αγαπημένη του