H αντίδραση του Pete Davidson στις απειλές του Kanye West για τα μάτια της Kim είναι επική

O Pate Davidson απάντησε στον Kanye West και φοβόμαστε για την αντίδραση του ράπερ...πολύ!

Το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Kayne αποφάσισε να μας δώσει ένα νέο του track στο οποίο πρωταγωνιστής είναι ο Pete.

«God saved me from that crash/ just so I can beat Pete Davidson’s ass», λένε οι στίχοι, δηλαδή ο Θεός με γλίτωσε από αυτό το τροχαίο για να μπορέσω να χτυπήσω τον Pete Davidson.

Η αναφορά του 44χρονου Kanye φαίνεται πως είναι με αφορμή το τροχαίο που είχε ο West το 2002, ενώ το 2014 παντρεύτηκε την 41χρονη σήμερα Kim.

Πηγή από το περιβάλλον του Pete ανέφερε πως ο κωμικός έχει απάντηση στο τραγούδι και είναι επική.

«Ο Pete θεωρεί πως είναι ξεκαρδιστικό. Και όχι μόνο το τραγούδι όλο αυτό το δράμα με τον Kanye είναι αστείο, το λατρεύει» ενώ η πηγή ανέφερε πως ο Pete έχει συνηθίσει πια να είναι στο επίκεντρο του Τύπου από τον αρραβώνα με την Ariana Grande και τις σχέσεις με την Cazzie David και την Kaia Gerber.

«Νιώθει πως είναι αστείο που ο Τύπος θέλει να ξέρει κάθε του κίνηση ξαφνικά» αλλά ο Kanye φαίνεται πως έβαλε το χέρι του για να έρθει ο Davidson πιο κοντά με την Kim.

Πιο κοντά από ποτέ Pete και Kim

Σύμφωνα πάντα με πηγή από το περιβάλλον του Pete όλη αυτή η τρέλα του Σαββατοκύριακου με τα stories του Kanye, τα γενέθλια της Chicago, τον παραλογισμό του West έφεραν πιο κοντά την Kim με τον Pete. Σου θυμίζουμε αρχικά πως ο West από τον λογαριασμό του στο Instagram κατηγορούσε την Kim πως δεν του επέτρεπε να βλέπει τα παιδιά του στο σπίτι επειδή ο Pete ήταν στο σπίτι ενώ η Kim μέσω ατόμων από το περιβάλλον της απαντούσε πως ο Kanye έχει πάντα το δικαίωμα να βλέπει τα παιδιά του αρκεί να τηλεφωνήσει προτού φτάσει στην πόρτα του σπιτιού της για να διατηρήσει και η ίδια την ιδιωτικότητά της.



Πηγή της Page Six επιμένει πως ο Pete δεν έχει γνωρίσει τα παιδιά της Kim και τουναντίον είναι εκείνη που τον επισκέπτεται στο ξενοδοχείο του όταν εκείνος ταξιδεύει στο Beverly Hills.
H Κιμ από την πλευρά της πάντως, νιώθει τυχερή που έχει τον Pete και μπορεί να μοιραστεί μαζί του τις ανησυχίες της και το ζευγάρι απόλαυσε πριν λίγες ημέρες ένα εξωτικό ταξίδι μαζί στις Μπαχάμες.



Τώρα έχουμε και απειλές του Kanye West προς τον Pete Davidson μέσω της μουσικής

Η κόντρα του Kanye με τον Pete κρατάει χρόνια

Πολύ πριν την σχέση της Kardashian με τον Davidson, ο Kanye είχε έρθει σε κόντρα με τον κωμικό στο Saturday Night Live το 2018 όταν ο ράπερ είχε προσπαθήσει να στηρίξει τον Donald Trump αλλά η ομιλία του δεν βγήκε στον αέρα ποτέ.

Ο Pete είχε αργότερα πει πως όσα του είπε ο Kanye off air, ήταν τα χειρότερα πράγματα που έχει ακούσει ποτέ.
Τότε ο Kanye είχε υποστηρίξει πως δέχτηκε μπούλινγκ στα παρασκήνια του SNL αλλά ο Pete είχε σπεύσει να απαντήσει πως οι ισχυρισμοί του Kanye ήταν ψευδείς:
«Εύχομαι να σου είχα κάνει μπούλινγκ, να σου πως πως όσα κάνεις προσβάλλουν την οικογένεια και κάθε μαύρο άτομο. Κanye ξέρω ότι αυτός είσαι εσύ, ότι παίρνεις φαρμακευτική αγωγή, δεν είναι κακό να παίρνεις την αγωγή σου», είχε πει ο Davidson.



Μένει να δώσει την απάντησή της και η Kim η οποία δεν έχει λάβει δημόσια θέση σε όλο αυτό. Τι έχει κάνει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης