Τώρα έχουμε και απειλές του Kanye West προς τον Pete Davidson μέσω της μουσικής

Πατούλια Κατερίνα
Τώρα έχουμε και απειλές του Kanye West προς τον Pete Davidson μέσω της μουσικής

Περνάει δύσκολα ο Kanye μετά τον χωρισμό κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο νέος δεσμός της Kim Kardashian και η αγωνία της να ανακηρυχθεί επιτέλους ελεύθερη, φαίνεται πως έχουν κάνει έξαλλο τον μέχρι πρότινος σύζυγό της Kanye West.

Λίγες ημέρες πέρασαν από το περιστατικό όπου ο West χτύπησε θαυμαστή του και μαθαίνουμε πως σε ένα νέο teaser για τραγούδι του, ο Kanye απειλεί να χτυπήσει τον νέο αγαπημένο της πρώην συζύγου του.

Θα πέσει ξύλο;

«God saved me from that crash/ just so I can beat Pete Davidson’s ass», λένε οι στίχοι, δηλαδή ο Θεός με γλίτωσε από αυτό το τροχαίο για να μπορέσω να χτυπήσω τον Pete Davidson.

Η αναφορά του 44χρονου Kanye φαίνεται πως είναι με αφορμή το τροχαίο που είχε ο West το 2002, ενώ το 2014 παντρεύτηκε την 41χρονη σήμερα Kim.



Το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν έναν χρόνο περίπου, τον Φεβρουάριο του 2021 και μοιράζονται μαζί μετά από επτά χρόνια γάμου τη συνεπιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

kanye

Ο Kanye West βγαίνει με την Julia Fox αλλά θέλει πίσω την Kim Kardashian

Πονάει ο Kanye

Οι φήμες για τον δεσμό της Kim με τον 28 ετών Pete ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2021 ενώ από τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Kanye έχει συνδεθεί ερωτικά με celebs όπως η Irina Shayk, η Vinetria και πιο πρόσφατα η Julia Fox.

Πηγή από το περιβάλλον του ράπερ επιμένει πως ο Kanye πονάει και δεν μπορεί να πιστέψει πως η Kim προχώρησε ενώ τον Δεκέμβριο καλούσε την πρώην σύζυγό του να γυρίσει πίσω σε αυτόν στη συναυλία του.

Πάντως η Kim δεν έχει καμία όρεξη να παίξει το παιχνίδι προσοχής και ζήλεια του Kanye και νιώθει επιτέλους ελεύθερη στη νέα της σχέση στην οποία πραγματοποιεί ραντεβουδάκια για παγωτό και πιίτσα, τα απλά πράγματα τα οποία δεν είχε στη σχέση με τον West.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian