Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian

Τι κι αν η Kim θέλει να ζήσει ελεύθερη κι ωραία τη ζωή της! Ο Kanye έχει βάλει στόχο να κάνει πάντα και παντού αισθητή την παρουσία του.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες η Kim Kardashian κατέθεσε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West. Δέκα μήνες, λοιπόν, από την ανακοίνωση του τέλους του γάμου τους, η reality star θέλει κι επίσημα να είναι… ελεύθερη και ωραία. Έλα, όμως, που ο Kanye κάνει τα πάντα για να της θυμίζει την παρουσία του.

Τι έκανε αυτήν τη φορά; Αγόρασε σπίτι ακριβώς απέναντι από την Kim Kardashian.

kimkardashian kanye

Ανατροπή! Η απόφαση της Kim Kardashian για τον Kanye λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Kanye και Kim θα γίνουν γείτονες

Ένα σπίτι 4.5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Los Angeles, ακριβώς απέναντι από την Kim Kardashian, αγόρασε ο Kanye West.

Ο ράπερ, ο οποίος έχει τρία παιδιά με τη reality star, μόλις απέκτησε το νέο του σπίτι, το οποίο πλήρωσε 421.000 δολάρια περισσότερα από την αρχική τιμή του για να διασφαλίσει ότι δεν θα γίνει πλειοδότηση. Τόσο πολύ ήθελε να βρίσκεται... μια ανάσα από την Kim Kardashian!



Πάντως, το συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο χτίστηκε το 1955, έχει μικρότερη αξία και είναι κατώτερο του αρχοντικού στο Malibu, το οποίο ο Kanye αγόρασε τον Σεπτέμβριο για 53.7 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, δεν το λες και κακό! Το αντίθετο, μάλιστα!

Η εν λόγω έπαυλη στο Los Angeles διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Στον εξωτερικό χώρο έχει πισίνα, αλλά και έναν στάβλο που χωρά τρία άλογα. Βέβαια, λόγω παλαιότητας και όπως αναφέρει η DailyMail, το σπίτι χρειάζεται οπωσδήποτε ανακαίνιση.

Δεν λέει… να την αφήσει σε ησυχία

Η αγορά του σπιτιού του Kanye West έρχεται λίγο καιρό μετά την παράκλησή του στην Kim να επιστρέψει κοντά του και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους!

kardashian west

Ο ράπερ, μάλιστα, σε συνέντευξή του στις 4 Νοεμβρίου, αναφέρθηκε στην Kim ως «σύζυγο» χρησιμοποιώντας ενεστώτα χρόνο και λέγοντας ότι ακόμα δεν έχουν πάρει διαζύγιο.

Λες να ενδώσει η Kim στο τέλος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κim Kardashian θέλει να βγει το διαζύγιο εδώ και τώρα: Όσα ζητάει από τον δικαστή

Ο Ye λιώνει για την Kim αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να το σκέφτεται