Η ωραία Ελένη του Alpha ερωτεύτηκε μετά απο 1,5 χρόνο

Η ωραία Ελένη του Alpha ερωτεύτηκε μετά απο 1,5 χρόνο

Η Έλενα Παπαβασιλείου στο φινάλε της εκπομπής της πήρε τις ευλογίες των συνεργατών της να βρει τον έρωτα της ζωής και φαίνεται οτι έπιασε τόπο αυτή η ευχή. Το πανέμορφο κορίτσι στο πρόσωπο ενός νεαρού εφοπλιστή βρήκε το στήριγμα που έψαχνε συναισθηματικά.

Σε συνεντεύξεις που έδωσε όλο το καλοκαίρι μονοπώλησε τα μέσα για το τηλεοπτικό της μέλλον που προς το «παρών» είναι στον αέρα μιας και περιμένει την απόφαση των Γερμανών για το αν θα συνεχίσει το Πάνω στην Ώρα. Πολύ χαλαρή και άνετη όργωσε με την Κατερίνα Καινούργιου την Μύκονο, την Πάρο, την Σκιάθο και την Αντίπαρο.

Βρήκε χρόνο και καλή ψυχολογία μετά από αρκετά καλοκαίρια να ξεκουραστεί και να αφήσει στην άκρη το άγχος που είχε να κάνει με την ανασφάλεια της επαγγελματική που ειδικά φέτος ήταν και είναι ένα μεγάλο αγκάθι. Μεγάλο ρόλο όμως έπαιξε και μια νέα σχέση που δημιουργήθηκε τον Ιούλιο.

Κάτι που κράταγε καλά ως επτασφράγιστο μυστικό. Οι κοντινοί φίλοι και συνεργάτες της ξέραμε αλλά σεβόμασταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας μιας και ήταν κάτι το οποίο χτιζόταν. Πλέον νιώθει πολύ καλά και πιο σίγουρη.

Μια καλοκαιρινή γνωριμία που εξελίσσεται σε έρωτα με νεαρό εφοπλιστή που είναι μέσα από κοινή παρέα που γνώριζε και η φίλη της Κατερίνα Καινούργιου. Λεπτομέρειες μην περιμένετε αναλυτικές. Την είδηση αυτή σας την αναφέρουμε ως γεγονός μετά τις φήμες που την έφεραν ότι φλερτάρει με τον Αντώνη Σρόιτερ και ήταν απλά σενάρια φαντασίας, και επίσης με όλο αυτό που υπήρχε σαν σκιά εδώ και ένα χρόνο ότι κάτι "»έπαιζε» με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Πάνω στην ώρα και λίγο πριν την έναρξη της σεζόν η Έλενα Παπαβασιλείου δεν είναι single και ίσως αυτό είναι σύμμαχος και στις αποφάσεις που θα παρθούν την επόμενη εβδομάδα μιας και η εκπομπή της με τον Σπύρο Λάμπρου έχει πάρει προφορικά μόνο το πράσινο φως για να ξεκινήσει τον Οκτώβριο. Εμείς όλοι ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένη και εγώ προσωπικά επειδή την εκτιμώ και συνεργαστήκαμε πέρυσι μέσα από το βήμα αυτό χαμογελώ διπλά. Ξέρει η ίδια...