Ο γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας, Αύγουστος, έγινε ενός! Η ιδιαίτερη ευχή στο Instagram

Νατάσσα Σχοινά

Η ευτυχισμένη μαμά ευχήθηκε δημόσια στον γιο της για τα πρώτα του γενέθλια.

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε το πρώτο της παιδί με τον Jack Brooksbank. Ο μικρός Αύγουστος ήρθε στη ζωή στις 9 Φεβρουαρίου του 2021 και χτες γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια στην αγκαλιά των αγαπημένων του γονιών. Η πριγκίπισσα έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να του ευχηθεί, μοιράζοντας με το κοινό της και δύο ακόμα λήψεις του παιδιού.

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στον μικρό μας ήρωα, Augie. Είσαι μία τόσο ιδιαίτερη ψυχή που φωτίζεις κάθε δωμάτιο με το χαμόγελό σoυ και τα νεύματά σου. Μας έχεις κάνει τόσο περήφανους. Σε αγαπάμε», έγραψε η Ευγενία, συνοδεύοντας το caption με μερικές μπλε καρδούλες.

Η γέννηση του Αυγούστου

Ο Αύγουστος γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2021 στο Portland Hospital με την παρουσία του Jack Brooksbank και ζύγιζε 3.650 κιλά. Η ανακοίνωση του παλατιού έγραφε αναλυτικά:

«Η Αυτής Μεγαλειότης πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το παιδί της, σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 8.55 στο Portland Hospital και ο Jack Brooksbank ήταν παρών.

Το μωρό ζυγίζει 3650 κιλά.

Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο δούκας του York, η δούκισσα του York, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank ενημερώθηκαν για τα νέα και είναι ενθουσιασμένοι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, το πρώτο εγγόνι του δούκα του York και της Sarah, δούκισσας του York και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου. Το μωρό και η Αυτής Μεγαλειότης χαίρουν άκρας υγείας».



Η παρουσίαση του Αυγούστου στο κοινό

Περίπου 10 μέρες μετά τη γέννηση του Αυγούστου, η πριγκίπισσα Ευγενία τον παρουσίασε στο κοινό, δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία του μωρού, την οποία συνόδευσε με ένα συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο: «Θέλαμε να σας συστήσουμε τον August Philip Hawke Brooksbank. Ευχαριστούμε για τα τόσα πολλά και υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν τον μικρό άνθρωπο. Οι λέξεις δεν μπορούν να το εκφράσουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας».

Συνέχισε παρακάτω για το φωτογραφικό υλικό του Αυγούστου, όπως αυτό έχει δημοσιευτεί στο Instagram της πριγκίπισσας Ευγενίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πρίγκιπας Andrew τρέμει για την τύχη της Βεατρίκης και της Ευγενίας όταν η Ελισάβετ πεθάνει

Elizabeth, Diana, Camilla: O εκσυχρονισμός της βρετανικής μοναρχίας «παίζεται» στα πρόσωπά τους

Το κοινό δε θέλει η Camilla να ονομαστεί «Βασιλική Σύζυγος» - Ο προσβλητικός τίτλος που της δίνεται

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης