Ο πρίγκιπας Andrew τρέμει για την τύχη της Βεατρίκης και της Ευγενίας όταν η Ελισάβετ πεθάνει

Ο πρίγκιπας Andrew τρέμει για την τύχη της Βεατρίκης και της Ευγενίας όταν η Ελισάβετ πεθάνει

Μετά την αφαίρεση των τίτλων, ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις κόρες του.

Οι κατηγορίες που εκκρεμούν εναντίον του πρίγκιπα Andrew έχουν αναστατώσει το παλάτι. Το σκάνδαλο ότι επίκειται δίκη στις ΗΠΑ, η οποία αναμένεται να συμβεί ανάμεσα στον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022 και αντιμετωπίζει τους ισχυρισμούς της Virginia Giuffre ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών, δεν είναι ένα από αυτά που η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί με κάποιον τρόπο να φτιάξει. Όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε να αφαιρέσει από τον γιο της τους βασιλικούς του τίτλους για να τοποθετηθεί έμμεσα στο θέμα

«Με τη σύμφωνη γνώμη και την έγκριση της βασίλισσας, οι τίτλοι και οι πατρωνίες του Δούκα του York επέστρεψαν σε εκείνην. Ο Andrew θα συνεχίσει να μην ασκεί δημόσια καθήκοντα και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του σε αυτήν την υπόθεση ως ιδιώτης», έλεγε η ανακοίνωση.



Οι φόβοι του Andrew για τις κόρες του

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Telegraph, Lord Conrad Black, έφτασε να κατηγορεί την Ελισάβετ ότι εγκαταλείπει τον γιο της, λέγοντας, μάλιστα, ότι είναι «ντροπή» να αφαιρεί τους τίτλους από τον δευτερότοκό της. Η βασίλισσα δεν τον θέλει ούτε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της για να αποφύγει και το να στραφούν όλα τα βλέμματα πάνω του στην πολύ σημαντική στιγμή της βασιλείας της.

Αντιστοίχως, όμως, ο πρίγκιπας Andrew φοβάται τι θα συμβεί στις δικές του κόρες, Βεατρίκη και Ευγενια, όταν η Ελισάβετ δε θα είναι πια εν ζωή. Ήδη από το 2016 είχε πάρει την πρώτη απογοήτευση, όταν είχε ζητήσει από την Ελισάβετ οι κόρες του να χρηματοδοτούνται από τα χρήματα των φορολογούμενων και εκείνη το απέρριψε κατηγορηματικά. «(Ο Andrew) το βλέπει ως περιφρόνηση προς τον ίδιο αν εκείνες δεν παίρνουν αυτά τα χρήματα», είπε πει πηγή στη Sun.



Τώρα που εκκρεμούν και αυτές οι κατηγορίες προς το πρόσωπό του και αφορούν κάτι τόσο σοβαρό, ο Andrew, σύμφωνα με το Express, φοβάται πως, μετά τον θάνατο της βασίλισσας, η Βεατρίκη και η Ευγενία θα βρεθούν στο περιθώριο. Από τον δε Κάρολο μάλλον δεν έχει πολλά να περιμένει, αφού ο άμεσος διάδοχος της Ελισάβετ δίνει ιδιαίτερη σημασία στη διαδοχή, ειδικά όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι. Η Βεατρίκη, αυτήν τη στιγμή, είναι 10η στη σειρά για τον θρόνο, ενώ η Ευγενία είναι 12η. Οι πιθανότητες να γίνουν ποτέ βασίλισσες είναι εξαιρετικά χαμηλές με την οικογένεια του πρίγκιπα William -ακόμα και αυτήν του Harry που έχει αποχωρήσει προς το παρόν από το παλάτι- να βρίσκεται έτοιμη στις επάλξεις.

prince andrew daughters5

Επιπλέον, η Βεατρίκη και η Ευγενία δεν έχουν βασιλικές υποχρεώσεις, με τη μία να ακολούθησε μία καριέρα στα οικονομικά και την άλλη να έγινε αναπληρώτρια διευθύντρια σε μία γκαλερί τέχνης στο Λονδίνο. Όσον αφορά στα του παλατιού, το μόνο που κάνουν είναι να εμφανίζονται σε μερικά μεγάλα, δημόσια γεγονότα. «Είχε ήδη αποφασιστεί ότι δε θα δουλεύουν ως royals και πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», είχε πει η ιστορικός των βασιλικών Marlene Koening.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρίγκιπας Andrew: Κι άλλες αποκαλύψεις έρχονται στο φως! «Είναι ένας φρικτός, άσχημος άντρας»

Η άγνωστη διαμάχη του πρίγκιπα Andrew με τον Κάρολο για μία... τουαλέτα και η παρέμβαση της Ελισάβετ

Η Kate Middleton θα πάρει τη θέση του πρίγκιπα Andrew - Η πρώτη γυναίκα στη φρουρά των Γρεναδιέρων