Καλή πεθερά η Kate Hudson! Το σχόλιο κάτω από την πρώτη φωτογραφία του Ryder με την κοπέλα του

Ιωάννα Τζανή

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου, ο Ryder Robinson ανέβασε στο Instagram μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του με την κόρη της Leslie Mann και του Judd Apatow, Iris.

Είναι γνωστό ότι η Kate Hudson έχει τεράστια αδυναμία στον γιο της, Ryder Robinson. Αυτό που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι το πόσο... καλή πεθερά είναι, αφού όπως φαίνεται, η ηθοποιός αγαπά εξίσου - και εγκρίνει! - το κορίτσι του 18χρονου.

Ο μεγάλος γιος της Kate Hudson έχει σχέση με την Iris Apatow, η οποία τυχαίνει να είναι κόρη μιας από τις πιο αστείες ηθοποιούς Hollywood, της Leslie Mann.

Η Kate Hudson έκανε μια γλυκόπικρη παρατήρηση για την κόρη της Rani Rose και πόσο πολύ συμφωνούμε

Το supportive σχόλιο της Kate Hudson

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ryder μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram δύο super cute φωτογραφίες όπου στη μία φιλά την κοπέλα του στο μάγουλο και στην άλλη χαμογελούν αυθόρμητα.

Η Kate Hudson δεν άντεξε να μη σχολιάσει την ανάρτηση με τα... ερωτευμένα πιτσουνάκια, φανερώνοντας πόσο κοντά είναι με το κορίτσι του γιου της.



«Γλυκούλια», έγραψε η 42χρονη ηθοποιός, ενώ η 19χρονη Iris πρόσθεσε δύο emoticons κάτω από τις φωτογραφίες του αγαπημένου της. Η μαμά της, Leslie Mann, σχολίασε με τη σειρά της με τρία emoji καρδιάς, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή της Iris, η ηθοποιός Euphoria Maude, βρήκε τη φωτογραφία πολύ χαριτωμένη και το εξέφρασε κάτω από τη δημοσίευση.

Αν και δεν είναι σαφές πόσο καιρό έχουν σχέση οι δύο έφηβοι, η Kate Hudson κάνει συχνά όμορφα και γλυκά σχόλια κάτω από αναρτήσεις της Iris στο Instagram, ενώ το ίδιο κάνει και ο Ryder τον τελευταίο καιρό.



Ο Ryder είναι γιος του πρώην συντρόφου της Kate Hudson, Chris Robinson, ενώ η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο ακόμη παιδιά, τον 10χρονο Bingham Hawn με τον Matt Bellamy και την 3χρονη Rani Rose, η οποία είναι κόρη του Danny Fujikawa.

Η 42χρονη γιόρτασε τον περασμένο Ιανουάριο τα 18α γενέθλια του μεγαλύτερου γιου της, κάνοντας στο Instagram μία πολύ όμορφη και τρυφερή δημοσίευση για εκείνον.



«Η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη και ενθουσιασμό για το μέλλον σου. Ryder, είσαι απίστευτος, μοναδικός, ξεκαρδιστικός, αγαπητός, σ'αγαπώ μέχρι το άπειρα. Χρόνια πολλά @mr.ryderrobinson Υ.Γ. Τώρα η ζωή σου είναι δική σου ευθύνη. Καλή τύχη γιε μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Kate Hudson στη λεζάντα της ανάρτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η παράσταση τραγουδιού της Kate Hudson με την κόρη της Rani Rose είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

H Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι τουρίστες (photos)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης