Η παράσταση τραγουδιού της Kate Hudson με την κόρη της Rani Rose είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Ιωάννα Τζανή
Η παράσταση τραγουδιού της Kate Hudson με την κόρη της Rani Rose είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Μαμά και κόρη έδωσαν ρεσιτάλ τραγουδώντας το «Girl on Fire» και το Instagram ξετρελάθηκε!

Μπορεί να είναι μόλις τριών ετών, αλλά η κόρη της Kate Hudson, Rani Rose, θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο Hollywood. Το ταλέντο και το σκέρτσο της μικρής είναι πασιφανή, και αυτό αποδεικνύεται στο νέο βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram. Οι δυο τους ερμηνεύουν το «Girls on Fire» της Alicia Keys και δεν μένουν μόνο εκεί... Το τραγούδι συνοδεύεται και από την ανάλογη σκηνική παρουσία.


https://www.instagram.com/p/CUu9GBMpF2R

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Kate Husdson έγραψε: «Σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ολόκληρη την εμπειρία. 7:30 το πρωί! Το αγαπημένο τραγούδι της Rani «This Girl is On Fire». Έτσι το κάνουμε εδώ... Μας αρέσει να κάνουμε μια παράσταση. Πάμε να το δείτε».

Η Kate Hudson παντρεύεται και... κάνει πρόβα νυφικού στο Met Gala

Η Rani έκανε ένα απαλό, μελωδικό ξεκίνημα, αλλά μόλις ήρθε η ώρα του ρεφρέν, μαμά και κόρη τα «έδωσαν» όλα! Η υπόκλιση της 3χρονης κόρης της ηθοποιού στο τέλος της ερμηνείας δεν έλειψε φυσικά, με τη μικρή να ευχαριστεί τους followers που τις παρακολούθησαν. Όσο για το outfit που επέλεξε για τη «συναυλία» τους; Ένα μπλε φόρεμα και μια ροζ στέμμα στο κεφάλι.

Οι φωτογραφίες που προηγήθηκαν

Πριν ανεβάσει το βίντεο, η 42χρονη μοιράστηκε με τους fans της μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζεται η κόρη της να τραγουδά, ενώ εκείνη να έχει αναλάβει το... χορευτικό κομμάτι.


https://www.instagram.com/p/CUtyn4ar8GU

Τα παιδιά της Kate Hudson και ο αρραβώνας με τον Danny Fujikawa

Η Kate Hudson έχει αποκτήσει τη Rani με τον μουσικό Danny Fujikawa, ενώ έχει ακόμη δύο παιδιά, τον 17χρονο Ryder και τον 10χρονο Bi Bingham, τους οποίους μοιράζεται με προηγούμενος συντρόφους της.

Η σχέση της ηθοποιού με τον νυν αρραβωνιαστικό της, τον 35χρονο Danny, ξεκίνησε το 2017. Η Hudson ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους μέσω Instagram στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στην οποία έχουν κολλήσει τα πρόσωπά τους και επιδεικνύουν το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Πλέον, το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.


https://www.instagram.com/p/CTxgo2IJ_2s

Πώς μια φιλία εξελίχθηκε σε μια υπέροχη σχέση

Παρόλο που η Kate Hudson είναι σε σχέση με τον Danny Fujikawa μόλις τέσσερα χρόνια, στην πραγματικότητα οι δυο τους γνωρίζονται πολλά περισσότερα χρόνια. Η 42χρονη είχε αποκαλύψει ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον αρραβωνιαστικό της όταν ήταν 23 ετών και έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Chris Robinson, τον Ryder.



Το πλέον ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των θετών αδελφών του Danny και κολλητών φίλων της Kate, την Erin και τη Sara Foster.

«Οι αδερφές του είναι οι καλύτερες φίλες μου @sarafoster @erinfoster και έτσι βρισκόμαστε στον ίδιο κοινωνικό κύκλο για πάνω από μια δεκαετία», είχε γράψει το 2017 στο Ιnstagram η Kate Hudson, συμπληρώνοντας: «Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, πήγαμε με τον Danny για πεζοπορία, και νόμιζα ότι ήταν απλώς μια δραστηριότητα με έναν οικογενειακό φίλο. Ωστόσο αυτό μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε ένα απροσδόκητο πρώτο ραντεβού. Στο 15ο έτος της γνωριμίας, μπορέσαμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας ο ένας στον άλλον και να νιώσουμε πολλή αγάπη. Ήταν πραγματικά απίστευτο».

Cover photo: @katehudson