H Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι τουρίστες (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Kate Hudson πήγε στο Ναύπλιο και έκανε αυτό που κάνουν όλοι οι τουρίστες (photos)

Η ηθοποιός έχει αγαπήσει τη χώρα μας και την διαφημίζει παγκοσμίως.

Η Κate Hudson είναι μία από τους εκατοντάδες Χολυγουντιανούς αστέρες που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Η 42χρονη ηθοποιός επισκέπτεται κάθε χρόνο τα Ελληνικά νησιά και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της.

Εργασία και χαρά στην Ελλάδα

Φέτος τα γυρίσματα της ταινίας Knives Out 2, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Daniel Craig πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες, με την Αμερικανίδα ηθοποιό να κλέβει τις εντυπώσεις. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το ζευγάρι εθεάθη στα διαλείμματα των γυρισμάτων. Η Kate Hudson ήταν σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση με το maxi φόρεμά της που είχε βαθύ ντεκολτέ.

https://www.instagram.com/p/CRV_IGwMArk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hudson αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο της στη χώρα μας γι' αυτό ήρθε αρκετά νωρίτερα από την έναρξη των γυρισμάτων ώστε να απολαύσει οικογενειακές, ξέγνοιαστες στιγμές. Πρόσφατα γιόρτασε τα 35α γενέθλια του αγαπημένου της και πρώην κιθαρίστα των Chief ενώ αυτή τη στιγμή συνεχίζουν ακόμη το tour τους στην Ελλάδα.

Διακοπές σε Σκιάθο και Ναύπλιο

Η Kate Hudson μαζί με το σύντροφό και τα παιδιά της, τη μητέρα της Goldie Hawn και τον πατριό της, Kurt Russell επισκέφθηκαν την Σκιάθο και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν λίγες ώρες η 42χρονη star μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή της στο Ναύπλιο.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε τα περίφημα 999 σκαλιά στο Μπούρτζι και έκανε τις βόλτες της στα στενά της γραφικής πόλης.

https://www.instagram.com/p/CRfws_6MRb4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή φωτογραφιών: @katehudson



Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της διάσημης ηθοποιού στη χώρα μας.