Η Amy Winehouse δεν πέθανε από ναρκωτικά

Η Amy Winehouse δεν πέθανε από ναρκωτικά

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δίνουν μία νέα διάσταση στη φημολογία σχετικά με το θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας.

Οι εξετάσεις που περιμένει όλος ο κόσμος από το δευτερόλεπτο που ανακοινώθηκε ο άδικος χαμός της Amy Winehouse ανακοινώθηκαν και αντί να δώσουν απαντήσεις προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έσπευσε να προβλέψει πως τα αίτια του θανάτου της «φωνής» της jazz οφείλονταν στη μακροχρόνια χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών, αλλά σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τη μέρα του θανάτου της δε βρέθηκαν τέτοιου είδους ουσίες στον οργανισμό της.


«Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων επιβεβαιώνουν ότι στο αίμα της δεν υπήρχαν παράνομες ναρκωτικές ουσίες όταν πέθανε. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε αλκοόλ στο αίμα της, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό έπαιξε ρόλο στο θάνατό της. Η οικογένεια της Winehouse θέλει να ευχαριστήσει την αστυνομία και τον ιατροδικαστή για την ενημέρωση», λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και δημιουργεί ακόμα περισσότερα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το τέλος της διάσημης star.


Άλλες εικασίες σχετικά με την εύθραυστη υγεία της Amy η οποία έπασχε από εμφύσημα, ενώ είχε ιδιαίτερα καταπονημένο οργανισμό κάνουν την όλη υπόθεση να δείχνει όλο και πιο πολύπλοκη, αφήνοντας την αίσθηση του μυστηρίου να πλανάται στον αέρα.


Άραγε θα μάθουμε ποτέ όλη την αλήθεια;