Τα βρήκε με το Mega η Μαίρη Συνατσάκη και υπέγραψε

Τα βρήκε με το Mega η Μαίρη Συνατσάκη και υπέγραψε

Το σίριαλ του καλοκαιριού φαίνεται ότι είχε αίσιο τέλος μιας και η επιμονή του μεγάλου καναλιού έκαμψε την επιθυμία της Μαίρης Συνατσάκη να μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου και τελικά τα βρήκε σε όλα για την παρουσίαση του Master Chef.

Μετά από πολλές κουβέντες αλλά και δεσμεύσεις είπε το OK στους υπεύθυνους προγράμματος και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι δε θα είναι το πλαίσιο της συνεργασίας όπως με την Ευγενία Μανωλίδου με εξωτερική συνεργασία απλά για το συγκεκριμένο concept.

Το κανάλι θέλει δοκιμάσει το ταλέντο της πανέμορφης δημοσιογράφου- παρουσιάστριας και γιατί όχι να την ρίξουν στα βαθιά την επόμενη σεζόν ακόμη και στην πρωινή ζώνη αν λάβουμε υπόψιν μας αυτά που έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι αυτή η χρονιά θα είναι και η τελευταία στο "Πρωινό μου".

Όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο έπαιζε το όνομα της μελαχρινής να είναι στο πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη αλλά κάτι τέτοιο δεν πήρε σάρκα και οστά όσο αφορά την υλοποίηση. Απλά ήταν μια ιδέα που δεν προχώρησε σε συζητήσεις. Η ευκαιρία δεν χάθηκε και το αντίπαλο κανάλι έχει καταφέρει να πείσει την Μαίρη να είναι στο δυναμικό του και τις επόμενες μέρες θα υπογράψει και το συμβόλαιό τη εκτός απροόπτου. Το νέο μοντέλο παρουσίασης στο Master Chef κάνει λόγο για ελάχιστες εμφανίσεις στο πλατό και για μια διαφορετική version παρουσιάστριας σε σχέση με την Ευγενία Μανωλίδου που ενώ άκουσε το όνομά της να παίζει γερά για επιστροφή, ξαφνικά χάλασε αυτή η εξέλιξη. Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και δηλώσεις από την νεαρή πανέμορφη σύντροφο του Μύρωνα Στρατή.