Όταν ο κινηματογράφος αντιγράφει τη ζωή, ο James Franco πρωταγωνιστεί

Όταν ο κινηματογράφος αντιγράφει τη ζωή, ο James Franco πρωταγωνιστεί

Θυμάστε που σας λέγαμε για την οικιακή βιντεοταινία σεξ που γύρισε στα νεανικά του χρόνια ο δημοφιλής ηθοποιός; Μόλις ανακοινώθηκε πως θα πρωταγωνιστήσει σε πορνό.

Εντάξει, τώρα υπερβάλλουμε λιγάκι και σας γεμίζουμε ελπίδες αλλά, να, είναι που δε μπορούμε να συμμαζέψουμε και εμείς τον ενθουσιασμό μας, καταλαβαίνετε.

Η αλήθεια είναι πως δεν αποφάσισε ο άνθρωπος μετά τις drag queen εμφανίσεις του στοπεριοδικό «Candy» (από τον Terry Richardson), τους αξιομνημόνευτους ρόλους του (ανάμεσα στους οποίους και αυτόν στις «127 Ώρες του Danny Boyle που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ), το modelling για τα αρώματα του οίκοι Gucci και αυτήν την sex tape που αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης των θαυμαστριών του (που προσπαθούν απεγνωσμένα να την ξετρυπώσουν) να το γυρίσει στις τσόντες. Και μπορεί πράγματι η τέχνη να αντιγράφει τη ζωή αλλά όχι τη δική του εν προκειμένω.

Απλώς η επόμενη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει είναι το biοpic της Linda Lovelace. Ποια είναι η Linda Lovelace; Δε θέλω τέτοια. Είναι η κυρία «Βαθύ Λαρύγγι», πρωταγωνίστρια της ομότιτλης ταινίας, μιας από τις διασημότερες πορνοταινίες που γυρίστηκαν ποτέ. Ο James θα υποδυθεί τον -εξίσου διάσημο- παραγωγό Chuck Traynor και τη δημοφιλή πορνοστάρ θα την ενσαρκώσει η Kate Hudson (για την οποία έχουμε τις αντιρρήσεις μας μια που την βρίσκουμε υπερβολικά cute για τον συγκεκριμένο ρόλο).

Όπως έχετε καταλάβει, όπου ανακατεύεται ο Franco, τίποτα δεν είναι απίθανο.